AdSense Reklam Kodu Nasıl Oluşturulur ve Blogger Şablonuna Eklenir – Showeblogin

Aşağıdaki makale size yardımcı olacaktır:AdSense Reklam Kodu Nasıl Oluşturulur ve Blogger Şablonuna Eklenir – Showeblogin

İlk AdSense Reklam Birimi kodunuzu oluşturup blogger blog şablonuna eklemenin püf noktalarını öğrenin. Google Ads için doğru Reklam Alanını seçin.

Blogunuzun artık Google AdSense onaylı blogger blogu haline geldiğini biliyorum ve çevrimiçi içeriğinizden para kazanmak için AdSense Reklamlarını blog web sayfalarınızda canlı görmekten heyecan duyuyorsunuz. Ancak, AdSense Reklam Birimi kodlarını oluşturup blogger şablonuna eklemek konusunda pek çok zorluk yaşıyorsunuz.

Google AdSense’ten yeni onay almış bir blog veya web sitesine, nerede ve ne kadar AdSense Reklamı gösterilmesi gerektiğine karar vermek aslında çok kolay bir iş değil. AdSense kazançlarını artırmak için hangi Reklam Alanı daha fazla tıklama ve gösterim getirecek?

Bu eğitimde, web sayfalarına yerleştirilecek ilk AdSense Reklam Birimi kodunu oluşturma sürecini öğreneceksiniz. Ek olarak, AdSense reklamlarına tek bir web sayfasında nasıl izin verildiğini de öğreneceksiniz.

İlk Google AdSense Reklam Birimi Nasıl Oluşturulur?

Aşama 1:

Giriş yap AdSense hesabı

Adım 2:

Üst menü çubuğundan Reklamlarım sekmesine tıklayın.

Aşama 3:

İçeriği seçin ve ardından tıklayın Yeni reklam birimi aşağıda verilen bu ekran görüntüsünde gösterildiği gibi.

Adım-4:

Şimdi, web sayfanıza uygun olarak aşağıdaki detayları çok dikkatli bir şekilde yazmalı ve seçmelisiniz.

İsim: AdSense biriminizin adı, daha sonra kolayca tanımlayabilmeniz için benzersiz olmalıdır. Diyelim ki blog başlığınız için Reklam birimi oluşturmak istiyorsunuz, aşağıdaki örnekler AdSense Reklam Birimlerinize daha iyi bir ad vermenize yardımcı olabilir:

A) Başlık– Sitenizin başlığında gösterilecek Reklamlar için basit ad; veya

B) Başlık 728×90 – Reklam biriminin boyutunu belirtin; veya

C) SWT Başlığı – Daha fazla blogunuz/siteniz varsa, belirli blogu/siteyi tanımlar; veya

Tavsiye Edilen:  5 kluczowych czynników, na które należy zwrócić uwagę przy zatrudnianiu dostawcy tłumaczeń

D) SWT Başlık Ana Sayfası – Yalnızca belirli blogunuzun/sitenizin ana sayfası için AdSense Reklamları için olacaktır; veya

e) SWT Başlık Makaleleri – AdSense’i yalnızca Makale sayfalarınızda çalıştırmak istiyorsanız.

reklam boyutu: Çeşitli Reklam boyutları mevcuttur, ancak daha fazla kazanmanıza yardımcı olacak ve web sayfanızda bulunan Reklam Alanına mükemmel şekilde uyan birini seçmeniz gerekir. Blogunuz/siteniz için en iyi reklam boyutunu belirlememe izin verin. Ancak, blogunuz duyarlı blogger şablonu kullanıyorsa Duyarlı Reklam Birimi kullanmanızı tavsiye ederim.

reklam türü: Üç seçenekten bir reklam türü seçmelisiniz, yani. Yalnızca Metin Reklamlar, Metin ve Görüntülü Reklamlar ve Yalnızca Görüntülü Reklamlar. Blogunuzda/sitenizde görünmek için teklif veren reklamverenler arasındaki rekabeti artıracağından ikincisini seçmenizi tavsiye ederim.

Diyelim ki iki reklamveren yani. AUBSP ve SWT ve her ikisi de Reklamlarını sitenizde göstermek istiyor. Bununla birlikte, SWT, AUBSP’nin Metin içinde Reklam banner’ı oluşturduğu Rich media’da (görüntülü Reklamlar) yalnızca Reklam banner’ı oluşturmuştur.

Şimdi, sitenizde yalnızca Görüntülü Reklamları göstermeyi etkinleştirdiyseniz, SWT blogunuzdaki reklam alanı için teklif verirken AUBSP rekabete katılmayacak. SWT’nin bile düşük Tıklama Başına Maliyet (TBM) teklifi vermesi sonucunda, reklam banner’ı sitenizde görünecektir.

Ancak, blogunuzda her iki Reklam türünü de görüntülemeyi seçerseniz, AUBSP ve SWT’nin blogunuzda görünmek için birbirleriyle rekabet etmelerini sağlar ve buna göre kimin teklif sıralaması yüksekse, AdSense web sayfanızda reklam göstermesine izin verir. .

Yedek reklamlar: Bu özellik, blogunuz için hedef reklam olmadığında AdSense Reklamları yerine başka bir Reklam göstermenize yardımcı olacaktır. Ancak, bunun yerine görüntüyü veya rengi görüntülemeyi seçebilirsiniz. Web sayfası yedek reklamlarınız için çekici bir reklam afişi oluşturmanıza yardımcı olacağım.

Özel Kanallar: Bir gruptaki çeşitli Reklam Birimlerinin performansını göstermenize yardımcı olacak gelişmiş bir özelliktir.

Tavsiye Edilen:  Müşterilerinizin Satın Alma Kalıplarını Nasıl Tahmin Edebilir ve Analiz Edebilirsiniz?

Reklam stili: Bu, AdSense’teki en iyi özelliklerden biridir. Sitenizde görünecek reklamların Reklam linkini, Boarder, Background ve Title rengini, font boyutunu ve rengini değiştirmek için reklamları istediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz.

Ancak, AdSense viz tarafından sağlanan varsayılan reklam stilini kullanabilirsiniz. Google varsayılanı, Klasik gri, Yüksek kontrastlı siyah, modern beyaz vb.

Adım 5:

Son olarak tıklayın Kaydet ve kodu al.

AdSense Reklam Birimi kodlarınızı oluşturup oluşturduktan sonra, Google AdSense’in web sayfanızda Reklamlar göstermesi için bu kodları yapıştırmak/eklemek için doğru yeri seçmeniz gerekir.

AdSense kodunuzu blogger bloguna eklemek için Üstbilgi, Kenar Çubuğu, Yazılar ve Altbilgi gibi birçok seçenek vardır. Ancak, daha fazlasını göstermenize izin verilmez. ÜÇ standart İçerik için AdSense reklam birimleri, ÜÇ bağlantı birimleri ve İKİ Blogunuzun/sitenizin her bir web sayfasındaki arama kutuları için AdSense. Bu nedenle, blogunuzda AdSense kazancınızı artıracak, performans gösteren ilk üç reklam alanını akıllıca seçin.

Ancak, AdSense reklam birimi kodunu doğrudan blog şablonunuza eklemek istiyorsanız, Reklam kodlarını yerleştirirken ve blogunuzu kaydederken herhangi bir sorunla karşılaşmamanız için bazı gerekli değişiklikleri yapan AdSense Kodlama/kod çözme aracımızı kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim. şablon.