E-Ticaret Markaları İçin ERP Entegrasyonu İçin Tam Kılavuz

Aşağıdaki makale size yardımcı olacaktır:E-Ticaret Markaları İçin ERP Entegrasyonu İçin Tam Kılavuz

Markaları ölçeklendirmek, ERP’nizi e-ticaret yazılımınızın geri kalanıyla entegre etmenin getirdiği artan işlevselliğe, otomasyona ve iş süreçlerinde görünürlüğe ihtiyaç duyar.

Ancak ERP entegrasyonunu incelediyseniz dikkate almanız gereken çok şey olduğunu fark edeceksinizözellikle de ERP sistemlerini teknoloji yığınınızın geri kalanıyla entegre etmek için gereken uzman araçlar ve bilgi söz konusu olduğunda.

Bu yazıda herhangi bir teknik bilgiye sahip olduğunuzu varsaymayacağız.

Süreci olabildiğince açık hale getirmek istiyoruz, bu nedenle teknik terimleri tanımlarken ilk ilkelerden başlamak için elimizden geleni yapacağız.

Teknik jargona zaten aşina iseniz, ayrıca ERP’nizi Shopify ve BigCommerce ile nasıl entegre edersiniz?ve entegrasyon sürecini olabildiğince sorunsuz hale getirmek için izlenecek en iyi uygulamalar.

Bu güçlü yazılımın sunduğu potansiyeli en üst düzeye çıkarmanızı istiyoruz, böylece markanızı kolayca ölçeklendirebilir ve tam entegre bir ERP sistemiyle güçlendirilmiş güçlü müşteri deneyimleri sunabilirsiniz.

#cta-visual-pb#Mağazanız için yüksek dönüşüm sağlayan sayfalar tasarlayınMüşterilerinizin beklentilerini aşan ürün sayfaları ve koleksiyon sayfaları oluşturun ve yeniden oluşturun.Ücretsiz tasarlamaya başlayın

ERP sistemi nedir?

ERP, Kurumsal Kaynak Planlama anlamına gelir.

Bu çok geniş isminden de anlaşılacağı gibi, ERP sistemleri, daha basit, daha bilgili ve daha verimli yönetimi kolaylaştırmak için işletmenizin tüm farklı kollarını tek bir çatı altında bir araya getirmenin bir yoludur..

Geleneksel olarak ERP sistemleri aşağıdaki gibi iş süreçlerini yönetir:

Kredi: Parlakİnci

Günümüzün ERP türleri bordrodan sipariş yönetimine kadar geniş bir işlevsellik yelpazesi sunmaktadır. Bazı satıcıların belirli alanlarda uzmanlaştığı çeşitli ERP türleri vardır.

Sezgisel Quickbook’larÖrneğin, muhasebeye daha fazla eğilir ancak bunun yanında başka ERP işlevleri de sağlar.

Bir ERP sistemi benimsemek istiyorsanız, birden fazla kurumsal işlevi tek bir pakette sunan bir sisteme geçmek, işletmenizin yönetilmesini çok daha kolay hale getirebilir.

Ancak değişikliği yapmadan önce mevcut tekil çözümünüzün işlevselliğini değiştirebileceğinizden emin olun.

ERP entegrasyonu nedir?

ERP sistemleri çok şey yapsa da her şeyi yapmaz.

Bir ERP’den en iyi şekilde yararlanmak için, işletmenizin diğer özel platformlar tarafından daha iyi hizmet verilen bölümlerinin (çevrimiçi mağazanız gibi müşteriye dönük alanlar ve ödeme işleme gibi hassas görevler) ERP’ye bağlanması gerekir.

ERP entegrasyonu olarak bilinen şey budur.

Entegrasyon, farklı sistemler arasında veri aktarımını kolaylaştırır ve bu aktarım iki yönlü bir yoldur.

Bilgilerin her iki yönde de paylaşılmasına olanak tanıyarak sistemler arasındaki uyumsuzlukları ve tutarsızlıkları önler.

ERP sistem entegrasyonu örnekleri

ERP’nizi diğer sistemlerinizle entegre etmek, iş operasyonlarınızı kolaylaştırmanıza yardımcı olacaktır.

Entegrasyondan sonra işletmenizde dolaşan bilgi zenginliği, daha önce mevcut olmayan fırsatların kapısını açar.

Neyi entegre etmeye karar vereceğiniz, marka olarak nerede olduğunuza ve ne yapmak istediğinize bağlıdır. Tüm işletmeler farklı olduğundan herkese uyan tek bir entegrasyon yoktur.

Ancak çevrimiçi markaların ERP’lerine entegre etmeyi yararlı bulduğu bazı ortak alanlar vardır. Bazılarına bakalım.

Müşterilerinizi lojistik hizmetlerinize bağlayın

Resim: Sırt

CRM’nizdeki verileri depolarınızda ve sevkıyatınızda olup bitenlerle (ve tam tersi) paylaşabiliyorsanız, müşterilerinize siparişleri hakkında çok daha fazla bilgi verebilirsiniz.

Gönderiyi takip etmelerine izin verebilir, onlara gelişmiş sipariş karşılama seçenekleri sunabilir ve daha uygun maliyetli iadeleri kolaylaştırabilirsiniz.

Finansal süreçleri otomatikleştirin

Hala veritabanlarınızdan finans ve muhasebe verilerini çekiyorsanız, bunları elektronik tablolara giriyorsanız ve sonunda hepsini uzlaştırmaya çalışmadan önce bunları muhasebe yazılımınıza besliyorsanız, bunun ne kadar zaman alıcı ve karmaşık bir görev olabileceğini bilirsiniz. .

Finans görevlerinizin çoğunu otomatikleştirmek için muhasebe sisteminizle ERP veri entegrasyonunu kurabilirsiniz.

Envanterinizi gerçek zamanlı olarak güncelleyin

Rothy’nin müşterilere stoklarının mağazadaki kullanılabilirliği hakkında gerçek zamanlı bir görünüm sağlar. Kredi bilgileri: Rothy’s

Envanter düzeyleriniz ile mağazanızda mevcut olarak işaretlenenler arasındaki uyumsuzluklar markanız için utanç verici olabilir ve satışlarınıza mal olabilir.

E-ticaret işlevselliğiniz ile envanter yönetimi yazılımınız arasındaki entegrasyon, canlı stok güncellemelerini mümkün kılar.

E-ticaret ERP entegrasyonu nedir?

Göreceğimiz gibi, ERP entegrasyonları birçok farklı şekilde ve entegrasyona açık birçok farklı süreçle birlikte gelir.

Rekabeti alt eden bir müşteri deneyimi sağlama ihtiyacıyla hareket eden çevrimiçi markalar için, e-ticaret platformunuzu ERP’nizle entegre etmek birincil endişe kaynağı olacaktır.

E-ticaret platformunuz siparişleri işler, müşteri bilgilerini saklar, ürün kullanılabilirliğini görüntüler ve müşteriye yönelik diğer birçok işlevi gerçekleştirir.

Ancak ERP’niz satın alma, muhasebe ve lojistik gibi daha çok perde arkası görevlere yöneliktir.

Sorun şu ki, bu alanların hepsi olmasa da çoğu birbiriyle ilişkili ve birbiriyle örtüşüyor.

Bu genellikle her şeyi güncel ve doğru tutmaya çalışmak için verileri bir sistemden diğerine manuel olarak aktarma zorunluluğuyla sonuçlanır.

Ancak geniş ölçekte çalışıyorsanız, buna ayak uyduramazsınız ve kaçınılmaz olarak hatalar meydana gelir.

ERP ve e-ticaret sistemlerinizi entegre etmek, verilerin ikisi arasında serbestçe akabileceği anlamına gelir ve ekiplerinize mağazanızda satılan envanterin canlı görüntülerini sunar.

Tavsiye Edilen:  İlgi Çekici İçerik Oluşturmak İçin Sosyal Medya Videoları İçin 7 İpucu

Ayrıca müşterilerinize hangi hisse senetlerinin satın alınabileceğine dair daha gerçekçi bir resim sunar.

Resim: Unsplash

Manuel ve yinelenen veri girişi tanıdık bir sorun gibi görünüyorsa ERP sistemlerini Shopify veya BigCommerce mağazanıza nasıl entegre edeceğinizi öğrenmek için okumaya devam edin.

Sistemlerinizi entegre etmeli misiniz?

Bir ERP entegrasyonunun gerekli olup olmadığından emin değilseniz işletmenizin entegrasyona hazır olduğunu gösteren işaretleri arayın.

  • Operasyonlarınızı ölçeklendiriyorsunuz. İşlediğiniz siparişleri ve gönderdiğiniz envanteri genişletiyorsanız, her şeyi manuel olarak güncel tutmaya çalışmak giderek daha zor hale gelir.
  • Sistemleriniz insan hatasına açıktır. İş görevlerini gerçekleştirmek için farklı sistemler arasında geçiş yapmak çoğu zaman hatalı girişlerle sonuçlanır. Sistemleri entegre etmek ve otomatikleştirmek buna son verebilir.
  • Gecikme süreleriniz yüksek. Sistemleriniz birbiriyle iletişim kuramazsa, işletmenizin ihtiyaç duyulan bölümlerine veri akışı yavaşlayacak veya daha da kötüsü tamamen kaybolacaktır. Entegre bir ERP sistemi, işletmenizde olup bitenlerin gerçek zamanlı görüntülerini sunar.
  • Müşteri deneyiminiz zarar görüyor. İş sistemleri arasındaki zayıf iletişim, müşterilerinize nasıl hizmet ettiğinizi olumsuz yönde etkiler. Sistemleriniz birbiriyle konuşabildiğinde siparişleri takip etmek, doğru stok seviyelerini göstermek ve kolay sipariş karşılama seçenekleri sunmak çok daha kolaydır.

ERP entegrasyonunun avantajları ve dezavantajları nelerdir?

ERP’nizi diğer iş yazılımlarıyla entegre etmenin birçok faydası vardır, ancak aynı zamanda üstesinden gelinmesi gereken bazı tuzaklar ve zorluklar da vardır.

Artıları Eksileri
İşletmenizin gerçek zamanlı görünümü Daha fazla karmaşıklık
Otomasyon Yüksek maliyetler
Gerçeğin tek kaynağı Devam eden bakım
Veri silolarından kurtulur Uzun teslim süresi
Gelişmiş müşteri deneyimi

ERP entegrasyonunun faydaları

  • Gerçek zamanlı raporlama. İşler değiştikçe işletmenizdeki birden fazla kaynaktan gelen verileri güncelleyebilir ve paylaşabilirsiniz; böylece ekiplerinize daha hızlı ve doğru bir tablo sunabilirsiniz.
  • Otomasyon. Platformlarınızı entegre ederek sipariş işleme, envanter güncellemeleri ve gönderi bilgilerinin iletilmesi gibi görevler otomatikleştirilebilir.
  • Gerçeğin tek kaynağı. Ayrı yazılım platformlarının entegre edilmesi, tüm işletmenizin birleşik bir görünümünü sunarak, daha hızlı bir şekilde güncel kalmanıza ve daha bilinçli kararlar vermenize olanak tanır.
  • Veri silolarını kaldırın. Sistemleriniz birbiriyle konuşabildiğinde veriler kolayca akabilir, işletmenizdeki herkese daha doğru bilgiler sunabilir ve platformlar arasında her şeyin tutarlı olmasını sağlayabilirsiniz.
  • Gelişmiş müşteri deneyimi. Müşteriye dönük ve arka uç iş süreçlerinin bilgi paylaşımıyla müşterileriniz siparişleriyle ilgili gerçek zamanlı güncellemeler alabilir, sorgulara daha hızlı yanıt alabilir ve daha fazla sipariş karşılama seçeneği seçeneğine sahip olabilir.

#cta-visual-pb#Geniş ölçekte müşteri deneyimleri oluşturunMarkanız genelinde göz alıcı sayfalar oluşturmak için şablonları, özel öğeleri, üretken yapay zekayı ve daha fazlasını kullanın.Ücretsiz tasarlamaya başlayın

ERP entegrasyonunun zorlukları

  • Karmaşıklık eklendi. ERP entegrasyonu, özellikle sistemleriniz birbirinden önemli ölçüde farklıysa veya özelleştirilmiş bir entegrasyona ihtiyacınız varsa, teknik açıdan zorlayıcı olabilir.
  • Potansiyel olarak pahalı. Entegrasyonunuzun ne kadar karmaşık olduğuna bağlı olarak, ekstra yazılım satın almanız ve bunu gerçekleştirmek için birkaç entegrasyon uzmanı tutmanız gerekebilir. Başlamadan önce net bir planınız olmadığı sürece bu maliyetler hızla artabilir.
  • Devam eden bakım. Büyük, karmaşık sistemler arasındaki iletişimi kolaylaştırmak süregelen bir endişedir. Plan ve bütçenizi buna göre yaptığınızdan emin olun.
  • Uzun teslim süresi. Teknoloji yığınınızın birden fazla parçasını entegre ediyorsanız süreç karmaşık ve zaman alıcı olabilir.

ERP entegrasyon türleri

Entegre sistemlere olan ihtiyaç açıksa, bunu nasıl başaracağınız o kadar da net olmayabilir.

Markanız için en önemli olanlara öncelik vererek hangi sistemlerinizi entegre etmeniz gerektiğini belirleyerek başlayın.

E-ticaret

Markanızın ana odağı çevrimiçi mağazanız aracılığıyla satış yapmaksa entegrasyon listesinin başında e-ticaret platformunuz olmalıdır.

Müşteriler için daha iyi bir deneyim ve ekipleriniz için daha fazla netlik sunacak.

Müşteri ilişkileri yönetimi (CRM)

Müşterilerinizin satın alma geçmişi, faturalandırma ve hesap ayrıntıları gibi bilgileri arka uç sistemlerinizle paylaşmak, iş operasyonlarına daha bağlantılı bir yaklaşım getirmenizi sağlar.

Bu, arka ofis ekiplerinin nihai olarak hizmet verdikleri kişiler hakkında daha net bir görüş elde etmelerine olanak tanır.

İş zekası (BI)

İş zekası yazılımı, iş verilerinizin anlaşılması kolay görsel temsillerini sunar.

Bu verilerin çoğu ERP’nizin sorumlu olduğu iş işlevlerinden gelir; bu nedenle ikisini birbirine bağlamak size daha kolay anlaşılır bir biçimde daha güçlü veriler sağlayacaktır.

Proje Yönetimi

Proje tesliminin işiniz üzerinde finansal ve pratik etkileri vardır.

Devam eden projeleri yönetmek için kullandığınız yazılım ERP’nizle entegre ise bu maliyetleri ve sonuçları tek bir yerde görebilirsiniz.

Birden fazla ekibin ve paydaşın projelerin ortak anlayışını ve sahipliğini kazanmasına olanak tanır.

Kurumsal varlık yönetimi (EAM)

ERP’ler nakliye ve lojistiği yönetebilirken, EAM’ler özellikle bir işletmenin fiziksel varlıklarıyla (teslimat kamyonlarından depolara kadar her şey) ilgilenmek üzere tasarlanmıştır.

Tavsiye Edilen:  Etkileşim Oranlarınızı Artıracak Instagram Hikaye Fikirleri

Her ikisine de ihtiyaç duyacak büyüklükte ve ölçekteyseniz, bunların senkronize edildiğinden emin olmak, verimli uzun ve kısa vadeli varlık yönetimi için çok önemlidir.

Resim: Unsplash

ERP’nizi entegre etmek için hangi yöntemleri kullanabilirsiniz?

ERP entegrasyon çözümlerini araştırıyorsanız, yakında nasıl entegrasyon yapacağınıza dair çeşitli seçeneklerle karşılaşacaksınız. E-ticaret işletmeleri için bazıları diğerlerinden daha uygundur.

  • Noktadan noktaya entegrasyon. Bu yöntem, iki ayrı yazılım parçasını birbirine bağlamayı içerir. Artık çevrimiçi işletmeleri yürütmek için gereken yazılım karmaşıklığı düzeyi, noktadan noktaya entegrasyonun günümüzde daha az kullanım senaryosuna sahip olduğu anlamına geliyor.
  • Kurumsal servis veri yolu (ESB). Şirket içi kurulumlarda hâlâ işe yarayan başka bir eski entegrasyon yöntemi. Sistemlerinizin birbiriyle konuşmasını sağlayan veriler ve talimatlar, fiziksel bir ‘veriyoluna’ yüklenir ve ikisi arasında manuel olarak aktarılır.
  • Hizmet olarak entegrasyon platformu (iPaaS). Bu artık bulut tabanlı sistemler için en uygun entegrasyon yöntemidir. Birden fazla uzak SaaS paketi ve platformu kullanıyorsanız, bunları bulut tabanlı bir platform aracılığıyla entegre etmek daha kolaydır, daha az hata kapsamına sahiptir ve daha fazla yerleşik esnekliğe sahiptir.

E-ticaret markaları hangi yöntemi kullanmalı?

Çoğu modern e-ticaret markası iPaaS entegrasyon yöntemini tercih etmelidir.

İhtiyaç duyulan müşteri deneyimi düzeyini sağlamak için çoğu çevrimiçi marka birkaç farklı SaaS ürünü kullanır.

Teknoloji yığınınız üzerinde yüksek derecede sahipliğiniz varsa ve onu korumak istiyorsanız, ERP’nizle özel e-ticaret entegrasyonları oluşturmak mümkündür.

Ancak bunu yapmak hantal olabilir ve çok sayıda uzman gözetimi gerektirebilir. Dahası, iPaaS özellikli SaaS ürünleri entegrasyona hazır olarak gelir.

Çevrimiçi işletmelere hizmet veren CRM’lerin, OMS’lerin ve e-ticaret platformlarının yapımcıları, modern e-ticaret markaları için yalnızca kısmi çözümler sunduklarını biliyorlar.

Bu nedenle diğer yazılımlarla mümkün olduğunca kolay entegre olabilmelerine dikkat ederler.

Bunu yapmak için iPaaS konnektörleri olarak bilinen şeyleri geliştirdiler. Konektörler iPaaS platformlarıyla sınırlı değildir.

Aslında her türlü ERP yazılım entegrasyonunda çeşitli türde konektörler kullanılır. Ancak iPaaS entegrasyonlarına hizmet eden konektörler, bağlanması gereken iki sistem arasındaki kapsamlı iletişimi kolaylaştırma yeteneğini içerir.

Bu, entegrasyon işinin çoğunun sizin için yapıldığı anlamına gelir (ne kadar rahatlatıcı).

Yine de bir ekip kurmanız ve entegrasyon için güçlü bir plan oluşturmanız gerekecek, ancak teknik gerekliliklerin çoğu önceden halledilir.

ERP’nizi e-ticaret platformunuza nasıl entegre edersiniz?

Shopify veya BigCommerce mağazanız varsa kullanımı nispeten kolay bazı ERP entegrasyon araçları mevcuttur.

Bu e-ticaret platformları çok popüler olduğundan, ERP entegrasyonunu çok daha basit hale getirmek için en tanınmış ERP sağlayıcılarından bazılarıyla ortaklık kurdular.

Shopify

Resim: Shopify

Shopify’da şunlar var: yerel entegrasyonlar En büyük ve en iyi beş ERP için:

  • NetSuite
  • parlak inci
  • Microsoft
  • Acumatica
  • bilgi

Bu ERP’ler bir iPaaS entegratörü aracılığıyla nispeten basit bir şekilde entegre edilebilir, ancak yine de çizgiyi aşmak için bir dereceye kadar uzman yardımına ihtiyacınız olacak.

ERP’nizi listede göremiyorsanız paniğe kapılmayın. Muhtemelen onu hâlâ entegre edebileceksiniz, ancak bu biraz daha fazla çalışma gerektirebilir.

Büyük ERP satıcılarının çoğu kendi bağlayıcılarını sunar ve birbirinize görünür kılmanız (veya ‘ortaya çıkarmanız’) gereken alanlar kapsanmıyorsa, bir dizi üçüncü taraf bağlayıcı mevcuttur.

Büyük Ticaret

Resim: BigCommerce

BigCommerce’in sahip olduğu yerel entegrasyonlar başlıca üç ERP ile:

  • Acumatica
  • parlak inci
  • Oracle NetSuite

Shopify’a benzer şekilde, bunlardan birini kullanmıyorsanız yine de ERP satıcıları tarafından sağlanan bağlayıcılar aracılığıyla entegrasyon yapabilirsiniz.

ERP’nizi entegre etmeye yönelik en iyi uygulamalar

Eğer bu kadar aşağıya indiyseniz, muhtemelen bunu toplamışsınızdır. ERP’nizi entegre etmek her zaman basit bir süreç değildir.

Ancak azimle çalışırsanız, işinize sağlayacağı faydalar çabaya değer.

Peki kendinizi nasıl sağlam bir temele oturtabilir ve entegrasyon başarısına yönelik (çoğunlukla) stressiz bir rota çizebilirsiniz?

Markaların bakabileceği bazı en iyi uygulamalar var.

Net bir plan yapın

Entegrasyonun teknik sürecini ve bundan ne elde etmek istediğinizi haritalandırmalısınız.

  • Arka ofis ekiplerinize vitrininizin performansına ilişkin daha fazla görünürlük sağlamayı mı istiyorsunuz?
  • Müşterilerinizin sipariş verdikten sonraki sipariş karşılama süreci hakkında daha fazla bilgi sahibi olmasını mı istiyorsunuz?

Neyi başarmak istediğinizle başlayın ve ardından oraya ulaşmak için entegrasyonunuzu nasıl yapılandıracağınıza karar verin.

İşletmenizin her yerinden katılım alın

Çok sayıda veri silonuzun bulunduğu bir kurulumdan geçiyorsanız, Bir ERP’yi entegre etmek uzun vadede çok faydalı olacaktır, ancak değişiklik tüm çalışma şeklinizi sarsacaktır.

Ekiplerinizin planla aynı fikirde olduğundan ve bunun sonucunda ortaya çıkacak değişikliklerden haberdar olduğundan emin olun.

Yeni süreçlerinizi belgeleyerek ekibinizin yeni iş yapma biçimine geçişi daha kolay olacaktır.

Entegrasyonunuzun haritasını çıkarın

Entegrasyonunuzun her bölümünü önceden planlamış olmanız gerekir.

Tavsiye Edilen:  Yazılım Geliştirme Pazar İstatistikleri

Süreçte öngörülemeyen olaylar ve aksilikler yaşanabilir, dolayısıyla hangi sistemlerin entegre edileceğini, ne zaman ve sürecin nasıl olacağını ne kadar net bir şekilde anlayabilirseniz o kadar hazırlıklı olursunuz.

Verilerinizin temiz ve güvenli olduğundan emin olun

Resim: Unsplash

Büyük miktarda veri depolayan sistemlerle uğraşırken, bunların güvenli ve güvenilir olduğunu bilmeniz gerekir.

Veri ve bilgi ekiplerinizle konuşun ve gerekirse dışarıdan yardım alın; bu, ciddiye almanız gereken bir alandır.

ERP entegrasyonu SSS

Birden fazla üç harfli kısaltma gerektiren teknik konular hakkında konuşmaya başladığınızda çok sayıda soru ortaya çıkar. Bu sorulardan birkaçını burada cevaplayalım.

CRM ve ERP arasındaki fark nedir?

‌CRM, müşteri ilişkileri yönetimi anlamına gelir. Tüm müşteri bilgilerinizi saklayan bir araçtır. Bir ERP (kurumsal kaynak planlama) sistemi, muhasebe, envanter yönetimi ve İK gibi arka uç süreçlerle ilgilenir.

ERP entegrasyonu iş operasyonlarımı nasıl geliştirebilir?

ERP’nizi diğer sistemlerinizle entegre etmek, iş süreçlerini otomatikleştirebilir, insan hatası olasılığını azaltabilir, iş operasyonlarınızın gerçek zamanlı görüntülerini sağlayabilir ve departmanlar arasındaki veri silolarını ortadan kaldırabilir.

ERP entegrasyonu müşteri hizmetlerini nasıl geliştirir?

ERP platformunuzu CRM ve e-ticaret yazılımınız gibi diğer sistemlerle entegre etmek, verilerin bunlar arasında daha serbestçe akmasını sağlar.

Bu, müşterilerinizin sorularına daha hızlı yanıt alabilecekleri, daha fazla sipariş karşılama seçeneğine erişebilecekleri ve siparişlerini daha doğru bir şekilde takip edebilecekleri anlamına gelir.

En iyi ERP çözümleri nelerdir?

Pek çok ERP sistemi mevcuttur ve satıcılar farklı pazar segmentlerine farklı yazılım paketleri sunmaktadır. En iyi bilinen ve en yaygın kullanılanlardan bazıları şunlardır:

– Acumatica
– Oracle Netsuite
– Parlakpearl
– SAP
– Adaçayı
– Odoo
– Xero
– Microsoft
– Intuit Quickbook’lar

ERP entegrasyonunu uygulamanın maliyeti nedir?

İhtiyaç duyulan işin kapsamı teknoloji yığınınızın olgunluğuna ve işinizin niteliğine göre önemli ölçüde değişeceğinden, ERP entegrasyonu için belirlenmiş bir maliyet yoktur.

Çok genel bir kılavuz olarak, büyük bir kuruluş için bir ERP entegrasyonunun maliyeti 150.000 ila 800.000 ABD Doları arasında olabilir.

ERP entegrasyonunun faydaları nelerdir?

ERP entegrasyonunun faydaları arasında verilerin gerçek zamanlı raporlanması ve güncellenmesi, çeşitli manuel süreçlerin otomasyonu, iş operasyonlarınız için tek bir doğruluk kaynağı oluşturulması, veri silolarının kaldırılması ve müşterileriniz için daha iyi bir kullanıcı deneyimi yer alır.

ERP entegrasyonunun zorlukları nelerdir?

Uzun vadede işiniz için harika olsa da, ERP’nizi entegre etmek zor olabilir: BT’nize teknolojik karmaşıklık katabilir, pahalı olabilir, muhtemelen sürekli bakım gerektirebilir ve tamamlanması biraz zaman alabilir.

Operasyonlarınızla birlikte müşteri deneyiminizi de ölçeklendirin

Operasyonel sistemlerinizin performansını ve kapasitesini artırmanız gereken aşamaya geldiğinizde, bunu müşterilerinizin beklentilerini aşan mağaza sayfaları tasarlama ve oluşturma becerisiyle eşleştirmeniz gerekecektir.

Shogun Sayfa Oluşturucu ile aşırı teknik yayınlama süreçlerinin getirdiği darboğazlardan kaçınarak hızlı ve geniş ölçekte dönüşen açılış sayfaları ve mağaza sayfaları oluşturabilirsiniz.

İçerik senkronizasyonu gibi özellikler, içeriği birden fazla mağazada yönetmenize olanak tanır; dolayısıyla, birden fazla mağazayla birden fazla farklı pazarda satış yapıyorsanız, her sayfayı sıfırdan oluşturmak zorunda kalmazsınız. Bunun yerine mevcut sayfaları yeniden kullanabilir ve ardından pazara göre özelleştirebilirsiniz.

Tüm ürün sayfalarınızı biçimlendirmek için ürün sayfası şablonlarını da kullanarak büyük kataloglarda tutarlılık sağlayabilirsiniz.

Sizi rekabetten farklı kılmak için mağazanızı özelleştirmeye hazır bir ölçekleme markasıysanız, özel öğeler HTML veya Liquid, CSS ve Javascript’i düzenleyerek benzersiz öğeler oluşturmanıza olanak tanır.

Daha sonra bu özel öğeleri kolayca yeniden kullanılabilen bir formatta kaydedebilir ve mağazanızda uygulayabilirsiniz.

Bu özelleştirme gücünü entegre bir ERP sistemiyle eşleştirmek, bunların en iyileriyle ölçeklendirme yapmanızı sağlayacaktır.

#cta-visual-pb#Mağaza tasarımınızı darboğazlar olmadan ölçeklendirinKodsuz bir ortamda dönüşümü artıran sayfalar oluşturun ve yeniden oluşturun.Ücretsiz tasarlamaya başlayın