Aşağıdaki makale size yardımcı olacaktır:Mağazanız için En İyi Shopify Fiyatlandırma Planını Nasıl Seçersiniz?
Doğrudan tüketiciye yönelik kendi çevrimiçi mağazanıza sahip olmak, alıcı deneyiminiz, müşteri ilişkileriniz ve marka bilinci oluşturmanız üzerinde size daha fazla kontrol sağlar.
Ancak daha karmaşık kararları da beraberinde getirebilir.
Örneğin markanız için doğru Shopify fiyatlandırma planını seçmek, ürünlerinizin yaşam döngüsünün neresinde olduğunuza, büyüme gidişatınıza ve gelecekteki kitle hedeflerinize bağlıdır.
Bu makalede şunları ele alacağız:
Mağazanız büyüdükçe doğru planı seçmenize yardımcı olacak faktörlerden bahsederek başlayalım.
En uygun Shopify fiyatlandırma planını seçmenin önemi
Gelir, e-ticarette her şeydir; yeni pazarlara açılıp açılmayacağınızı veya artık depolamaya gücünüzün yetmediği envanteri yok etmeniz gerekip gerekmediğini belirler.
Doğru Shopify fiyatlandırma planını seçmek şunları sağlar:
- Kullanmayacağınız veya (henüz) kullanamayacağınız özellikler için çok fazla ödeme yapmazsınız
- İşletmenizi daha verimli yürütmenizi sağlayacak özelliklere erişebilirsiniz
Doğru uyumu bularak, büyümenizin bu aşamasında markanızın ihtiyaç duyduğu Shopify planı ve özelliklerinden tam olarak yararlanabilir (ve bunun için ödeme yapabilirsiniz).
#cta-visual-pb#
–
Shopify fiyatlandırmanızı seçerken dikkate almanız gereken faktörler
Shopify planınızı seçerken yanıtlamanız gereken birkaç önemli soru şunlardır:
- Ortalama sipariş değeriniz (AOV) ve sipariş sayınız nedir?
- Hangi özelliklere ihtiyacınız var?
- Hangi özellikler gereksizdir?
- Hangi özellikler irade ihtiyacın var mı?
AOV’niz ve ortalama sipariş sayınız nedir?
Ayda daha fazla sipariş alan ve AOV’si daha yüksek olan mağazalar, daha yüksek Shopify planıyla daha az ödeme yapacaktır.
Diğer taraftan, daha az siparişi olan ve alışveriş sepeti boyutları daha küçük olan mağazaların, giriş niteliğindeki Shopify planlarından birini kullanmaları muhtemelen daha iyi olacaktır.
Haydi bir örnek hesapla bunun aşağıda nasıl gerçekleştiğini anlatacağım. Not: Bu hesap makinesi hala eski fiyatlandırmayı kullanıyor ancak yine de doğru planı bulmanıza yardımcı oluyor.
Mağaza 1 daha küçük bir mağazadır daha düşük aylık gelir ve daha az işlemle.
- Ortalama aylık gelir: 1.500$
- Aylık ortalama sipariş sayısı: 50
- Ortalama sepet değeri: 30$
Bu rakamlarla Mağaza 1, Shopify Basic için ayda 87,50 ABD doları ve Shopify Advanced için 350 ABD doları ödeyecektir. Küçük bir mağaza için net bir seçim.
Resim: Pelikan Ticareti
Mağaza 2 yerleşik bir mağazadır daha yüksek gelir ve işlem hacimleriyle.
- Ortalama aylık gelir: 150.000$
- Aylık ortalama sipariş sayısı: 2.000
- Ortalama sepet değeri: 75$
Bu rakamlarla Mağaza 2, Shopify Basic için 4.979 ABD doları ödeyecektir. Shopify Advanced için ödeyebileceklerinden daha fazla4.499 dolardan.
Böylece daha az maliyetle, daha kolay bir seçimle daha fazla özelliğe sahip oluyorlar.
Resim: Pelikan Ticareti
Shopify ek işlem ücreti talep edeceğinden Shopify Payments’ı kullanmazsanız bu hesaplamaların farklı görüneceğini unutmayın.
Bu işlem ücreti, daha yüksek seviyeli planlarla birlikte düşer ve bu da yüksek hacimli mağazalar için tasarrufları daha da artırır.
Hangi özelliklere ihtiyacınız var?
Bugün mağazanızı işletmek için ihtiyacınız olan her şeyi hangi planın sunduğuna bakın.
Başlangıçta dikkate almadığınız özellikleri göz önünde bulundurun ama ilerlemenize son derece yardımcı olacaktır. Daha önce bunlar olmadan yaşayabiliyor olsanız da, mağazanızı büyüttüğünüzde bunlar yatırıma değer olabilir.
Örneğin, ekibinizi büyütmek veya perakende satış konumlarınızı genişletmek istiyorsanız Shopify’da daha fazla personel hesabına ve ek konum desteğine sahip olmak, işleri segmentlere ayrılmış ve düzenli tutmanıza yardımcı olacaktır.
Başka bir örnek olarak, aylık sipariş hacminiz düşükse dolandırıcılık analizi o kadar da hayati önem taşımaz.
Ekibiniz muhtemelen hâlâ her siparişle kişisel olarak ilgileniyor ve ürününüze ve müşterilerinize olan aşinalıkları nedeniyle bir şeyler ters giderse size haber verebilir.
Dolandırıcılığın ilk ortaya çıktığı andan birisinin bunu fark ettiği zamana kadar geçen sürede, herhangi bir ek emir göndermemiş veya çok fazla kayıp yaşamamış olabilirsiniz.
Ancak, her gün binlerce birim satıyorsanız, dolandırıcılık analizinin otomatikleştirilmesi, bir sorunu erkenden yakalamanıza ve çok fazla para tasarrufu yapmanıza yardımcı olabilir.
Yüksek hacimlerde çalıştığınızda, her şeyin hızı nedeniyle bir saatlik gecikme bile binlerce ürün kaybına neden olabilir.
Kendine sor:
- Mağazamı işletmek için hangi kritik görev özelliklerine ihtiyacım var?
- Ekiplerimin hayatını kolaylaştıracak özellikler nelerdir?
- Satış yapma şeklimi geliştirebilecek özellikler nelerdir?
- Ekibimiz bugün ne kadar büyük?
Hangi özellikler gereksizdir?
Daha büyük her zaman daha iyi anlamına gelmez. Hazırlıksızsanız, zengin özelliklere sahip planlar genellikle şişkinliğe ve hantal bir deneyime neden olabilir.
Örneğin, satın alma sonrası ek satışları nasıl optimize edeceğinizden emin değilseniz, alıcılarınız, siparişleri için anlamlı olmayan genel bir ürün “önerisi” görebilir.
Daha yüksek bir satış yapmak yerine, alıcılarınızın “Az önce bir kanepe aldım, neden başka bir kanepe öneriyorlar?” diye merak etmelerini sağlarsınız.
Parlak nesnelerin dikkatinizi dağıtmasını önleyin ve kullanmayacağınız şeyler konusunda gerçekçi olun.
Kendine sor:
- Ben veya ekibim bu özelliği kullanacak mı yoksa unutulacak mı?
- Bu özellik yeni bir süreç gerektirecek mi? Ekibimin yeni bir süreci benimsemesini beklemek gerçekçi mi?
- Bu özelliğin benimsenmesi için bir “şampiyon”a ihtiyacı var mı? O kişinin zamanına değer mi?
- Hangi özellikler en düşük önceliğe sahiptir? Bunlar genellikle kesebileceğiniz şeylerdir.
Hangi özellikler irade ihtiyacın var mı?
Son olarak, büyüme yörüngenizi düşünün. Hedeflerinizin ne olduğuna ve onlara ne kadar hızlı ulaştığınıza bakın.
Bugün bir planın tüm özelliklerine ihtiyacınız olmasa bile, gelecekteki büyüme için hazırlıklar yapmak böylece ekibiniz ölçeklendirmek için gerekli araçlara sahip olmadan yakalanmaz.
Benzer şekilde, yakın gelecekte markanızda veya mağazanızda bir günbatımı görürseniz, yeni satın almalardan taviz vermeden mevcut müşterilerinizi ağırlamak için planınızın notunu düşürmek isteyebilirsiniz.
Kendine sor:
- Yakın zamanda uluslararası alanda genişlemeyi planlıyor muyum?
- Yakında daha fazla envanter konumuna ihtiyacım olacak mı?
- Gelecek çeyrekte beklenen büyüme oranımız nedir? Gelecek yıl nasıl olacak?
- Hangi satış kanallarında satışa başlayacağım?
Yukarıdaki soruların tümünü yanıtlamak, markanız için hangi planın doğru olduğuna dair size sağlıklı bir tablo sunacaktır.
Bu bilgiyle donanmış olarak, bugün satıcıların kullanımına sunulan farklı Shopify fiyatlandırma katmanlarına ve planlarına göz atalım.
2023’te Shopify fiyatlandırması ve planları
Bu yazının yazıldığı tarih itibariyle, Shopify’ın beş planı var: Shopify Starter, Shopify Plus ve normal fiyatlarının altındaki üç katman.
Tüm Shopify planları ayrıca 3 günlük ücretsiz denemelerle birlikte gelirBöylece satıcılar, ilk ödeme yapılmadan önce farklı özellikleri test edebilir ve teknoloji yığınlarıyla ilgili rahatlığa kavuşabilir.
Ayrıca, ücretsiz deneme sürenizin ardından platformu ayda yalnızca 1 ABD doları karşılığında üç ay boyunca kullanabileceğiniz bir anlaşmaları da var.
Aşağıda farklı planlara ve özelliklere hızlı bir genel bakış ve bunların aylık fiyatları ve ardından her birinin daha derinlemesine bir analizi bulunmaktadır.
Shopify Planı |
Aylık Fiyat (USD) |
İçin en iyisi |
Başlangıç |
5$ |
Yeni e-ticaret satıcıları yeni başlıyor. Çevrimiçi mağazanın tamamını içermez ancak sosyal ve mesajlaşma uygulamaları aracılığıyla satış yapılmasına olanak tanır. |
Temel |
39$ |
Bir veya iki ekip üyesi olan e-ticaret satıcıları. |
Shopify |
105 dolar |
Mağazaları için daha fazla görünürlük isteyen büyüyen markalar. |
Gelişmiş |
399$ |
Daha büyük ekiplere, daha fazla stok lokasyonuna ve büyüyen uluslararası varlığa sahip markalar. |
Artı |
2.000$ |
Shopify’ın gelişmiş araçlarından ve entegrasyonlarından yararlanmak isteyen köklü kurumsal markalar. |
Yukarıdaki fiyatlar Yinelenen Shopify aboneliği için aylık ücretler.
Bir, iki veya üç yıllık faturalandırma döngüsüne kaydolursanız abonelik ücretinizde indirim alabilirsiniz.
Diğer önemli Shopify satış ücretleri ve maliyetleri
Daha ayrıntılı ödemeleri merak ediyor olabilirsiniz, örneğin Shopify’ın satış başına ne kadar aldığı çeşitli ücretler ve yol boyunca görebileceğiniz diğer maliyetler.
Yukarıdaki Shopify abonelik ücretlerine ek olarak akılda tutulması gereken birkaç maliyet daha vardır.
Shopify ücretleri (ve olası ekstra maliyetler) şunları içerir:
- Satış vergisi: Shopify, yasaların gerektirdiği durumlarda belirli eyaletlerde satış vergilerini toplar. Yukarıdaki fiyatlara bu koleksiyonlar dahil değildir.
- Kredi kartı ücreti: Shopify, mağaza ödemeleri için başlıca kredi kartlarını kabul ederken bir ücret alır. Bu ücret planınıza bağlı olarak değişir.İşlem başına %2,9 ile %2,4 ve 30¢ arasında.
- İşlem ücreti: Shopify, üçüncü taraf ödeme sağlayıcılarını kullanırken işlem başına ücret alır. Bu ücret planınıza bağlı olarak değişir.%2 ila %0,15 arasında— ve Shopify Payments’ı (Shopify’ın ödeme sağlayıcısı) kullanıyorsanız feragat edilir.
- Ücretli temalar: Shopify’da iyi tasarlanmış ve gezinmesi kolay, aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda ücretsiz tema bulunur. Ancak daha karmaşık temalardan, özel tasarımlardan veya işlevlerden birini istiyorsanız muhtemelen bunun için para ödemeniz gerekecektir.
- Shopify uygulamaları: En iyi Shopify uygulamalarından bazıları, Shopify aboneliğinize ek olarak kendi fiyat etiketleriyle birlikte gelir. Hangi teknoloji yığınını kullanmak istediğinize bağlı olarak bu premium uygulamaların aylık maliyetini hesaba katmalısınız.
- POS ödemeleri: Mağazalarınızda Shopify POS kullanıyorsanız, şahsen kredi kartı oranları %2,4’ten başlayıp işlem başına %2,7’ye kadar çıkmaktadır.
- Shopify kart okuyucu: Perakende mağazalarda Shopify POS kullananlar için Shopify kart okuyucularının ödemeleri kabul etmesi ve 49 ABD dolarından başlaması gerekir.
- POS Profesyoneli: Shopify planları temel POS işlevleriyle birlikte gelir, ancak daha fazlasının kilidini açabilirsiniz. POS ProfesyoneliBu, abonelik planlarına ek olarak POS konumu başına aylık 89 ABD dolarıdır*. Eklenen özelliklerden bazıları arasında daha fazla personel izin ayarı, daha hızlı iş akışları ve daha derin analizler yer alır.
*POS Pro, Shopify Plus planlarına dahildir.
#cta-visual-pb#
–
Shopify Başlatıcısı
Shopify Starter planı, Shopify’ın, e-ticaret satıcılarının DTC mağazalarını işletmek için ihtiyaç duyduğu tüm temel bilgileri sağlayan giriş seviyesi aboneliğidir.
Bu plan, yeni başlayan küçük satıcılar veya mevcut bir web sitesi olan ve e-ticaret işlevselliği (Satın Al Düğmesi ile) eklemek isteyen satıcılar için en iyisidir.
Shopify Starter planı bir çevrimiçi mağaza içermez ancak satıcılara çevrimiçi satışlar ve yüz yüze perakende satış olanakları için bir satın alma düğmesi sunar.
Resim: Shopify
Shopify Starter planı, Shopify’ın sosyal satış entegrasyonlarına kolay erişim elde etmek için iyi bir seçenektir.
Örneğin, satışlarınızı Facebook’a genişletmek için Shopify’ı Facebook Shops ile entegre edebilirsiniz.
Aynı zamanda Mevcut çevrimiçi alanı küçük olan fiziksel perakendeciler için mükemmel bir seçenek.
Shopify Lite aracılığıyla perakende satış olanakları ile çevrimiçi satışların birleştirilmesi, satıcıların işletmeleri büyüdükçe çevrimiçi satışlarını ölçeklendirmelerine veya operasyonlarının daha fazlasını çevrimiçi ortama taşımalarına yardımcı olabilir.
Özellikler:
- Shopify Yöneticisine Erişim
- Satın Al Düğmesi ve Shopify POS Lite satış kanalları
- Genel bakış kontrol paneli
- Finansal raporlar
- Müşteri profilleri
- Sipariş yönetimi
- Ürün Yönetimi
- Mobil POS ve donanım aksesuarları
- E-posta sepetleri
- QR kodu ürün detayları
- Mağaza içi envanter
- Hediye Kartları
- Faturaları bölme
- Özel indirimler ve indirim kodları
- Terk edilmiş alışveriş sepetini kurtarma (ek ücrete tabidir)
Shopify Starter fiyatlandırması
Aylık abonelik ücreti: 5$
Shopify Payments’ı kullanırken işlem ücreti: Özgür
Üçüncü taraf ödeme işlemcileri için işlem ücreti: %2
Kredi kartı ücretleri: Çevrimiçi işlemler için %2,9 + 0,30 ABD doları
Shopify’ın fiyatlarının ülkeye göre değişebileceğini unutmayın. Örneğin, Birleşik Krallık’ta kredi kartı ücretleri çevrimiçi işlem başına %2,2 + 20p, şahsen yapılan işlemler için ise %1,7’dir.
Shopify Temel
Shopify Basic planı, Shopify’ın üç ana katmanlı planından (Shopify Basic, Shopify ve Shopify Advanced) ilkidir.
Shopify Basic, büyüyen bir satıcının güçlü bir DTC varlığı oluşturmak için ihtiyaç duyduğu her şeyi sağlar.
Satıcılar, tamamen işlevsel bir çevrimiçi mağazaya ve web sitesine, aralarından seçim yapabilecekleri farklı Shopify temalarına, Shopify uygulama ekosistemine erişime ve sahtekarlık analizine erişim elde eder.
Dolandırıcılık analizi ölçeklenirken zirvede kalmak önemlidir çünkü bir veya iki dolandırıcıyla uğraşmak baş ağrısı olsa da yüzlerce dolandırıcıyla uğraşmak bir kabustur.
Bu, hızla ilerlemek isteyen yeni markalar için mükemmel bir seçimdir.
Özellikler:
- Barındırma özellikli çevrimiçi mağaza
- Sınırsız ürün
- 7/24 destek
- Terk edilmiş alışveriş sepetini kurtarma
- 4.100’den fazla uygulama içeren uygulama ekosistemi
- Gönderim etiketlerini yazdırın
- Satış kanalları: Çevrimiçi pazarlarda ve sosyal medyada satış yapın. Kanal kullanılabilirliği ülkeye göre değişir.
- Hızlı ve güvenilir ödeme
- Ücretsiz SSL sertifikası
- Çevrimiçi mağazanız için 100’den fazla para birimi
- İndirim Kodları
- Shopify POS Lite: Marketlerde, fuarlarda, pop-up’larda ve daha fazlasında gündelik, şahsen yapılan ödemeleri kabul edin.
- Her konum için ayda 89 USD karşılığında Shopify POS Pro
- Manuel sipariş oluşturma
- Hediye Kartları
- En fazla iki personel
- En fazla dört konum
- Dolandırıcılık analizi
Shopify Starter’dan en büyük farklar: Çevrimiçi mağazaya erişim, birden fazla ekip üyesi desteği, ek para birimi desteği.
Shopify Temel fiyatlandırması
Resim: Shopify
Aylık abonelik ücreti: Yıllık ödemede 39$, 29$
Shopify Payments’ı kullanırken işlem ücreti: Özgür
Üçüncü taraf ödeme işlemcileri için işlem ücreti: %2
Kredi kartı ücretleri: Çevrimiçi işlemler için %2,9 + 0,30 ABD doları
Para birimi dönüştürme ücreti: %1,5*
*Yalnızca ABD için geçerlidir. Başka yerlerde %2’ye kadar.
Shopify
Bu klasik Shopify planıdır. büyüyen bir işletme veya daha fazla satış kanalında genişlemek isteyen satıcılar için idealdir.
Bu plan, Temel Shopify Planı’ndaki her şeyin yanı sıra daha fazla personel, daha fazla konum ve daha gelişmiş raporlamayla birlikte gelir.
Neyin işe yaradığını derinlemesine incelemeye, farklı pazarlama ve büyüme stratejilerini test etmeye ve sonuçları ölçmeye başladığınızda bu önemlidir.
Amazon veya Walmart.com gibi diğer satış kanallarında kurulu ve kendi Shopify DTC mağazasını genişletmek isteyen markalara bu planı öneriyoruz.
Güçlü ve aktif bir Instagram takipçi kitleniz varsa ve Shopify’da satış yapmak istiyorsanız burası harika bir başlangıç noktasıdır.
Özellikler:
- Barındırma özellikli çevrimiçi mağaza
- Sınırsız ürün
- 7/24 destek
- Terk edilmiş alışveriş sepetini kurtarma
- 4.100’den fazla uygulama içeren uygulama ekosistemi
- Gönderim etiketlerini yazdırın
- Satış kanalları: Çevrimiçi pazarlarda ve sosyal medyada satış yapın. Kanal kullanılabilirliği ülkeye göre değişir.
- Hızlı ve güvenilir ödeme
- Ücretsiz SSL sertifikası
- Çevrimiçi mağazanız için 100’den fazla para birimi
- İndirim Kodları
- Shopify POS Lite: Pazarlarda, fuarlarda, pop-up’larda ve daha fazlasında gündelik, şahsen yapılan ödemeleri kabul edin
- Her konum için ayda 89 USD karşılığında Shopify POS Pro
- Manuel sipariş oluşturma
- Hediye Kartları
- En fazla beş personel
- En fazla beş konum
- Dolandırıcılık analizi
- Profesyonel raporlar
Shopify Basic’ten en büyük farklar: Daha fazla personel ve konum desteği, standart raporlara erişim, Shopify Payments kullanılmadığında daha düşük işlem ücretleri.
Shopify klasik fiyatlandırması
Resim: Shopify
Aylık abonelik ücreti: Yıllık ödemede 105$, 79$
Shopify Payments’ı kullanırken işlem ücreti: Özgür
Üçüncü taraf ödeme işlemcileri için işlem ücreti: %1
Kredi kartı ücretleri: Çevrimiçi işlemler için %2,6 + 0,30 ABD doları
Para birimi dönüştürme ücreti: %1,5
Shopify Gelişmiş
Advanced Shopify planının temel farklılaştırıcı özellikleri şunlardır: üçüncü tarafça hesaplanan gönderim bedellerine erişim ödeme sırasında ve daha fazlası uluslararası pazarlara destek.
Örneğin, bu plan, herhangi bir ülkedeki alıcılara maliyetin netliğini sağlamak için ödeme sırasında maliyet tahminleri sağlayabilir ve harç ve vergileri toplayabilir.
Satıcılar ayrıca pazara bağlı olarak farklı fiyatlar da belirleyebilir; böylece yerel alışveriş yapanlara (nakliyenin daha uygun olabileceği durumlarda) bir fiyat kümesini ve (öğeleri göndermenin daha maliyetli olabileceği durumlarda) uluslararası alışveriş yapanlara başka bir fiyat kümesi gösterebilirsiniz.
Bu plan bir İşletmelerini ölçeklendirmek için daha gelişmiş özelliklere erişmek isteyen satıcılar için iyi bir seçimküresel pazarlara açılın ve ekiplerini genişletin.
Özellikler:
- Barındırma özellikli çevrimiçi mağaza
- Sınırsız ürün
- 7/24 destek
- Terk edilmiş alışveriş sepetini kurtarma
- 4.100’den fazla uygulama içeren uygulama ekosistemi
- Gönderim etiketlerini yazdırın
- Satış kanalları: Çevrimiçi pazarlarda ve sosyal medyada satış yapın. Kanal kullanılabilirliği ülkeye göre değişir.
- Hızlı ve güvenilir ödeme
- Ücretsiz SSL sertifikası
- Çevrimiçi mağazanız için 100’den fazla para birimi
- İndirim Kodları
- Shopify POS Lite: Pazarlarda, fuarlarda, pop-up’larda ve daha fazlasında gündelik, şahsen yapılan ödemeleri kabul edin
- Her konum için ayda 89 USD karşılığında Shopify POS Pro
- Manuel sipariş oluşturma
- Hediye Kartları
- 15’e kadar personel
- Sekiz konuma kadar
- Dolandırıcılık analizi
- Profesyonel raporlar
- Gelişmiş rapor oluşturucu
- Uluslararası fiyatlandırma
- Görevler ve ithalat vergileri
Shopify’dan en büyük farklar: Daha fazla personel ve konum desteği, gelişmiş raporlara erişim, Shopify Payments kullanılmadığında daha düşük işlem ücretleri, harçlar ve vergi tahsilatı gibi daha fazla uluslararası satış desteği ve pazara dayalı özel fiyatlandırma.
Shopify Gelişmiş fiyatlandırması
Resim: Shopify
Aylık abonelik ücreti: Yıllık ödemede 399$, 299$
Shopify Payments’ı kullanırken işlem ücreti: Özgür
Üçüncü taraf ödeme işlemcileri için işlem ücreti: %0,5
Kredi kartı ücretleri: Çevrimiçi işlemler için %2,4 + 0,30 ABD doları
Para birimi dönüştürme ücreti: %1,5
Harçlar ve ithalat vergileri için işlem ücreti: Shopify Payments için %1,5 veya %0,85
Shopify Plus
Son olarak Shopify Plus’tan bahsedelim.
Shopify Plus, her şeyi yapıyor Büyük kurumsal tüccarlara daha fazla başarı elde etmek için ihtiyaç duydukları araç ve hizmetleri sağlayın. Shopify planlarının temel hizmetlerinin yanı sıra yüksek hacimli satışları kolaylaştıracak ek özellikleri içerir.
Shopify Plus, ek uygulamalar ve entegrasyonlar, daha fazla API çağrısı, otomatik iş akışları ve IP algılamayla çoklu para biriminde satış gibi daha fazla araçla kurumsal satıcılar için tasarlanmıştır.
Büyük bir markanız ve bütçeniz varsa bu plan Shopify’ın en gelişmiş araçlarına erişmenizi sağlar ve mağazanızı çalışır duruma getirmek için kendi lansman ekibiniz.
Özellikler:
- Mağazanızı daha hızlı çevrimiçi hale getirmenize ve taşıma veya teknik sorunları çözmenize yardımcı olacak bir Lansman Ekibi
- Erişim Shopify kuruluş yöneticisi Mağazalarınızı tek bir merkezden yönetmek için
- Tamamen özelleştirilebilir ödeme süreci
- Hızlı büyüyen satıcılar için gelişmiş Shopify uygulamaları
- Özel araçlarla entegre edilecek ek API çağrıları
- Kendi kendine rehberli satıcı eğitimi için Shopify Plus Akademisi’ne erişim
- Shopify hesabınıza 100’e kadar tema ekleyin
- Daha karmaşık izin kontrolleri
- Parola korumalı toptan satış kanalı ekleyebilme
- Sınırsız personel
- 20’ye kadar envanter konumu
- Ek ücret olmadan her konum için Shopify POS Pro
Shopify Advanced’den en büyük farklar: Ürün sayfalarında yerleşik artırılmış gerçeklik, video ve 3D medya, daha gelişmiş API erişimi, akıllı otomasyon iş akışları, vergi otomasyonu.
Shopify Plus fiyatlandırması
Resim: Shopify
Aylık abonelik ücreti: Esnek, 2.000 dolardan başlayan fiyatlarla. Satışların belli bir yüzdesi üzerinde pazarlık yapma potansiyeli.
Değişken ücret: Kurulumunuzun karmaşıklığına bağlı olarak pazarlık edilebilir bir ücret
Üçüncü taraf ödeme işlemcileri için işlem ücreti: %0,15
Büyüyen mağazanız için doğru Shopify planını bulun
Markanız için doğru Shopify planını ve fiyatlandırmasını seçmek göz korkutucu görünebilir. İlk bakışta ne yaptığınızı ve ihtiyacınız olmadığını bilmek zordur.
Ancak bu makaledeki soru ve öneriler sizi doğru yöne yönlendirmelidir.
Kendi web siteniz varsa ve e-ticaret özelliklerini açmak istiyorsanız, Shopify Başlatıcısı temel çevrimiçi satış araçlarına erişmenizi sağlayabilir.
Yeni başlıyorsanız ve DTC mağazanızı açmak istiyorsanız, Temel Shopify planı giriş seviyesi bir araç paketi sağlar.
Büyüyen bir işletmeyseniz ve marka deneyiminizi geliştirmek istiyorsanız Shopify planı daha büyük ekipleri ve daha fazla envanter konumunu destekler.
Yerleşik bir satıcıysanız, tanınabilir bir markanız varsa, birden fazla platformda satış yapıyorsanız, arkanızda bir ekip varsa ve dünya çapında satış yapmak istiyorsanız, Gelişmiş Shopify planı daha fazla özelliğin ve pazarın kilidini açar.
Son olarak, markanızı ölçeklendirmek ve özel deneyimler oluşturmak için sınıfının en iyisi araçları isteyen kurumsal bir markaysanız, Shopify Plus daha da fazla uygulama, entegrasyon ve destekle birlikte gelir.
Seçiminizi yaparken mevcut istek ve ihtiyaçlarınızın yanı sıra büyüme yörüngenizi ve markanızın önümüzdeki yıllarda nerede olacağını da göz önünde bulundurun.
–
#cta-visual-pb#