Aşağıdaki makale size yardımcı olacaktır:Satışları Artırmak İçin Google Alışveriş Kampanyalarını Optimize Etme
Google alışveriş kampanyaları, sitenize trafik çekme ve dönüşümleri artırma konusunda inanılmaz derecede yararlı olabilir.
Ancak alışveriş kampanyaları karmaşık canavarlar olabilir ve bunları yanlış yapmak, tıklama veya dönüşüm şeklinde herhangi bir getirisi olmadan büyük miktarda para harcamanız anlamına gelebilir.
Google alışveriş optimizasyonu dünyasında gezinmenize yardımcı olmak için, e-ticaret uzmanlarından pratik, uygulanabilir ipuçları ve uzman tavsiyeleri sunan en iyi 11 reklam stratejimizi bir araya getirdik.
#cta-visual-pb#
Google Alışveriş optimizasyonunu doğru şekilde gerçekleştirmek her e-ticaret markası için kesinlikle zor olabilir.
Ancak tekrarlanabilir bazı adımları izleyerek ve uzmanlardan bilgi alarak reklam bütçenizden en yüksek değeri elde edebilirsiniz.
1. Ürün feed’inize mümkün olduğunca fazla bilgi girin
Ürün feed’i, ürünlerinizin reklamını yapma konusunda Google’ın kutsal kitabıdır.
Ürün feed’i verilerinizi Google’ınıza girersiniz ticaret merkezi (Bu konuda bilginiz yoksa Google alışveriş reklamlarını ayarlamaya ilişkin adım adım kılavuzumuza göz atın).
Ürün feed’iniz, Google’ın ürünleriniz için reklam oluşturmak ve bunları ne zaman ve nerede göstereceğine karar vermek için ihtiyaç duyduğu tüm bilgileri aldığı yerdir.
Diğer Google reklamlarının aksine, Google’dan seçtiğiniz anahtar kelimelerin yanında belirli ürünleri göstermesini istemezsiniz. Bunun yerine Google, tıklama ve/veya dönüşüm sağlama olasılığının en yüksek olduğunu düşündüğü aramalarda reklamlarınızı otomatik olarak görüntüler.
Dolayısıyla, ürün feed’ine girdiğiniz bilgilerin doğruluğu ve kalitesi, reklamlarınızın arama yapanlar için ne kadar alakalı olduğunu ve dönüşümleri artırmada ne kadar etkili olduğunu belirleyecektir.
Google’ın bir uzun liste eklemeniz gereken özelliklerden. Alışveriş reklamlarının işe yaraması için nelerin gerekli olduğunu anlayabilmek için, alışmaya biraz zaman ayırmalısınız.
Belirli ürün türleri için isteğe bağlı olan bazı bilgiler vardır.
Ancak her ürün için mümkün olduğunca yüksek kalitede veri girdiğinizden emin olmalısınız.
Burada ne kadar doğru olursanız ve ne kadar genel bilgi girerseniz, reklamlarınız o kadar iyi hedeflenmiş olur..
2. Ürün feed’inizdeki verileri optimize edin
Önemli olan yalnızca ürün feed’i verilerinizin doğruluğu veya kapsamlılığı değildir. Girişlerinizi, müşterilerinizin aramalarında kullandıkları anahtar kelimelerle eşleşecek şekilde optimize etmeniz gerekir.
Ürünlerinizin doğru zamanda görünmesini ve doğru müşterilere sunulmasını istiyorsunuz.
Ve hiç kimse, arama yapanın amacı hakkında Google’ın kendisinden daha iyi bir fikre sahip değildir. Yani Google bir dereceye kadar anahtar kelime araştırmanızı sizin için yapacaktır.
Bu, yalnızca doğru ve güncel değil, aynı zamanda Google aramalarıyla uyumlu bilgilerin girilmesine de büyük katkı sağlar.
Yani eğer birisi arıyorsa erkek spor ayakkabıları ve ödüllü spor ayakkabılarınızı ‘erkek spor ayakkabıları’ olarak etiketlediyseniz indirimi kaçırabilirsiniz.
Google bazı ürünler üretti Genel ipuçları Ürün feed’i optimizasyonu hakkında.
Bu iyi bir başlangıç noktasıdır ancak reklamlarınızın hangi aramalarda göründüğüne ilişkin kendi araştırmanızı yapmanız da önemlidir.
Google reklam kontrol panelinizde ‘Anahtar Kelimeler’ sekmesine ve ardından ‘Aramalar’a gidin. Burada hangi aramalarda ve ne sıklıkta göründüğünüzü görebilirsiniz.
Daha sonra, iyi performans gösterdiğiniz aramaları yansıtacak şekilde ürün feed’inizdeki bilgileri değiştirebilirsiniz.
Verilerinizi bu şekilde optimize etmek, görüneceğiniz aramaların sayısını artıracak ve ürünlerinizin görünürlüğünü artıracaktır. Başlangıç olarak şunlara odaklanın:
- Ürün başlıklarınız: Bu, reklamlarınız için anahtar kelimeler belirlemeye en yakın noktadır. Müşterilerinizin ne aradığını bilin ve ürünlerinizi buna göre etiketleyin. Başlığın başına marka adını eklemek ister misiniz? Ürün türüne göre reklam mı yapmak istiyorsunuz? Peki ya boyut ve stil? Hedef kitlenizi araştırın ve neyin en başarılı olduğunu görmek için tanımlayıcıların bir kombinasyonunu deneyin.
- Ürün kategorileriniz: Google’ın bir önceden tanımlanmış liste dışına çıkamayacağınız kategoriler. Ürünlerinizi kategorilere ayırırken referans olması için listeyi indirebilirsiniz.
- Açıklamalarınız: Web sitenizde uzun açıklamalar varsa bunları ürün feed’inize girerken kısaltın. Açıklama, Google’a hangi aramalarda görünmek istediğinizi söyleme fırsatı olarak görülmelidir; dolayısıyla temel ürün bilgilerini elde etmek buradaki temel amaçtır.
3. Negatif anahtar kelimelerden yararlanın
Anahtar kelimeleri doğrudan seçemeseniz de reklamlarınızı belirli aramaların dışında tutabilirsiniz.
Bu, gereksiz reklam harcamalarını sınırlamak açısından çok yararlı olabilir, ancak negatif anahtar kelimeler için optimizasyon yapmak, arama yapanın amacını tam olarak anlamanızı gerektirir.
Burada ‘anahtar kelimeler’ sekmesini tekrar kullanabilirsiniz. Görünmek istediğiniz aramalar için optimizasyon yapmanıza olanak tanırken, görünmek istemediğiniz aramaları hariç tutmanıza da yardımcı olur.
Ürününüzü satın alma niyeti düşük olan ancak yine de tıklama alan bazı aramalar olabilir.
Bunlar, dönüştürmeden size maliyet getirir; dolayısıyla, bunları göründüğünüz aramalardan hariç tutabilirsiniz.
Ürünlerinizi hariç tutmak istediğiniz aramaları ‘negatif anahtar kelimeler’ sekmesine (Google Ads yönetici panelinde ‘Aramalar’ın yanında) girmeniz yeterlidir.
Ancak buna bir deneme süreci olarak yaklaşın.
Reklamlarınızdan birini tıkladıktan sonra satın almayan bazı kişiler sonunda dönüşüm gerçekleştirebilir; yalnızca biraz daha ikna edilmeye ihtiyaç duyabilirler.
Bu tür aramaların tümünü hariç tutmak yerine, bu trafiğin dönüşmesini sağlayıp sağlayamayacağınızı görmek için birkaçını içeride tutmayı ve diğer faktörlerle oynamayı deneyin (örneğin, tıklama sonrası açılış sayfalarınızı mümkün olduğunca çekici hale getirin).
#cta-visual-pb#
4. Yüksek kaliteli görseller kullanın
Ürün feed’inize girdiğiniz diğer bilgiler gibi, Reklamlarınızda ürünlerinizin doğru, net ve en kaliteli görsellerinin görüntülendiğinden emin olmalısınız.
Resimleriniz şöyle olmalıdır:
- Müşterilerinizin ürünleri net bir şekilde görebilmesi için yüksek çözünürlük
- Büyük, reklamdaki alanın çoğunu kaplıyor
- Beyaz bir arka plan üzerinde
- Tek ürün türüyle sınırlıdır
Google’a reklamınız için hangi görseli kullanacağını, görseli depolayan bir URL’ye yönlendirerek söylersiniz.
Ürün feed’inize görsellerinizi girerken, kahraman görseliniz için kullanmak istediğiniz görsele “resim_bağlantısı” özelliği eşlik etmelidir.
Google’ın resimlere ilişkin yönergelerin ve spesifikasyonların tam bir listesi vardır Burada.
5. Kampanyalarınızı etkili bir şekilde yapılandırın
Reklamlarınızdan en yüksek yatırım getirisini elde etmek için kampanyalarınızı yapılandırmanız gerekir.
Basitçe söylemek gerekirse bu, gösterilen reklam türleri, kime ve bunları göstermek için ne kadar ödeyeceğiniz konusunda size daha fazla esneklik sağlamak için reklamlarınızı farklı gruplara ayırmayı içerir.
Burada anlaşılması gereken iki ana kavram şunlardır: reklam grupları Ve ürün grupları:
- Reklam grupları: Bu, belirli bir özelliğe göre tanımlanan bir reklam grubudur. Reklamları markaya, kategoriye, ürünün performansına vb. göre gruplandırabilirsiniz. Örneğin, bir giyim perakendecisiyseniz ‘Nike’ adında bir reklam grubu oluşturabilirsiniz.
- Ürün grupları: Reklam gruplarınızı ürün gruplarına daha da alt bölümlere ayırarak kampanyanız üzerinde başka bir kontrol katmanı elde edebilirsiniz. Örneğin, ‘Nike’ reklam grubunuzu ‘Nike tişörtleri’ ve ‘Nike spor ayakkabıları’ olarak ayırabilirsiniz.
Birçok çevrimiçi marka, kampanyalarını bölme ve alt bölümlere ayırmanın farklı yollarını denedi ve etkileyici sonuçlar elde etti:
Joosep Seitam, kurucu ortak ve baş içerik stratejisti Reklam Satıcısıdiyor:
“Kampanyaları ürün kategorilerine veya performansa göre segmentlere ayırmanın daha iyi kontrol ve optimizasyon sağladığını gördük. Ayrıca kampanyaları marka, fiyat aralığı veya ürün türü gibi ürün özelliklerine göre yapılandırmak daha fazla ayrıntı düzeyi ve hedefleme fırsatları sağlayabilir.”
Ryan Mckenzie, Kurucu Ortak ve CMO Gerçek DünyaÇevre dostu bir ev ürünleri şirketi olan şunları ekliyor:
“Google Alışveriş kampanyamızda tekliflerimizi ve bütçemizi daha iyi kontrol etmek için ayrıntılı bir yapı kullanıyoruz. Ürünlerimizi performansa göre farklı reklam gruplarına ayırarak en iyi performans gösteren ve düşük performans gösteren reklam grupları oluşturuyoruz. Bu yaklaşım, tekliflerin daha iyi optimize edilmesine ve genel performansın iyileştirilmesine olanak tanıyor.”
6. Özel etiketleri kullanın
Kampanyalarınızı reklam gruplarına ve ürün gruplarına ayırmanın yanı sıra, özel etiketler Kendi kategorilerinizi oluşturma özelliği.
Bu size daha fazla seçenek ve kampanyalarınız üzerinde daha fazla kontrol sağlar.
Özel etiketleri kullanmak, ürünlerinizi nasıl kategorilere ayırmak istediğinize karar verebileceğiniz anlamına gelir. Uygulayabileceğiniz çeşitli özel etiketler vardır ancak en iyi sonuçları veren etiketlerden bazıları şunlardır:
- Marj: Daha yüksek marjlı ürünler için tekliflerinizi daha yüksek ayarlayın
- Mevsimsellik: Kataloğunuzdaki sezon içi ürünlere daha fazla teklif verin
- Verim: En iyi performansı gösteren ürünlerinize daha fazla teklif verin, çok iyi performans göstermeyenlere ise daha az teklif verin
- Fiyat: ürünlerinizi fiyat noktasına göre segmentlere ayırabilir ve buna göre teklif verebilirsiniz
“Özel etiketlerden yararlanarak ürünleri marj veya sezonluk gibi benzersiz özelliklere göre kategorilere ayırabiliriz. Bu segmentasyon, teklifleri optimize etmemize ve reklam mesajlarını buna göre uyarlamamıza olanak tanıyarak performansı artırıyor.”
—Emma ZernerKurucu Ortak ve İçerik Stratejisti Buz Karteli
7. Etkili bir teklif verme stratejisi geliştirin
Alışveriş reklamları, maliyeti belirlemek için teklif verme yöntemini kullanır. Dolayısıyla dikkatli olmazsanız, bir reklam alanı için işletmeniz için değerinden çok daha fazlasını ödemek zorunda kalabilirsiniz.
Bunu önlemek için yatırım getirisini en üst düzeye çıkarmak ve müşteri edinme maliyetlerini azaltmak için kullanabileceğiniz bir dizi farklı teklif stratejisi vardır.
Emma Zerner, YG’yi en üst düzeye çıkarmak için farklı teklif stratejileri kullanıyor:
- Reklam Harcamalarından Elde Edilen Gelir (ROAS) Optimizasyonu: “Bir hedef ROAS belirleyerek tekliflerimizi beklenen getiriye göre otomatik olarak ayarlayabiliriz. Bu, daha yüksek getiri sağlayan ürünlere odaklanarak bütçeyi verimli bir şekilde tahsis etmemize olanak sağlıyor.”
- Segment Bazlı Teklif Verme: “Ürün gruplarımızı performansa göre segmentlere ayırıyoruz, bu da teklifleri stratejik olarak dağıtmamıza olanak sağlıyor. Yüksek dönüşüm sağlayan ürünler için teklifleri artırıyor, düşük performans gösteren ürünler için teklifleri düşürüyoruz, böylece yatırım getirisini en üst düzeye çıkarıyoruz.”
Ve Normand Chevrette, Başkan ve CEO CME Şirketiaşağıdaki stratejileri kullanır:
- “Görünürlüğü en üst düzeye çıkarmak ve niyeti yüksek müşterileri yakalamak için reklamlarınızın alışverişin yoğun olduğu dönemlerde görünmesini sağlayın. Talebin en yüksek olduğu zamanlarda reklamlarınızın rekabetçi bir varlığa sahip olmasını sağlamak için bütçenizin daha büyük bir bölümünü ayırın ve teklifleri özel olarak bu zaman aralıklarına göre ayarlayın. Bu, reklam harcamalarınızı verimli bir şekilde kullanmanızı ve hedef kitlenizin en çok etkileşimde olduğu anlara odaklanmanızı sağlar.”
- “Alışverişin yoğun olduğu zamanlarda bütçeyi ve teklifleri tahsis etmek için reklam planlamasını kullanın. Geçmiş verileri ve müşteri davranış kalıplarını analiz ederek bunu optimize edebilirsiniz. Bu, hedef kitlenizin en aktif olduğu ve satın alma olasılığının yüksek olduğu belirli zaman dilimlerini belirlemenize yardımcı olur.”
8. Dönüşüm hunisinin farklı aşamaları için farklı mesajlar kullanın
Satın alma yolculuğunun farklı aşamalarındaki müşteriler, farklı mesaj türlerine yanıt verir.
- Dönüşüm hunisinin üst kısmındaki müşteriler için (TOFU)bunları markanıza ve ürünlerinize tanıtmak öncelikli amaçtır.
- Dönüşüm hunisinin ortasındaki müşteriler için (MOFU)Onları satın alma kararına yönlendirecek daha ayrıntılı bilgi önemlidir.
- Dönüşüm hunisinin alt kısmındaki müşteriler için (BOFU)dönüşümlere odaklanılması önemlidir.
“Dönüşüm hunisinin farklı aşamalarındaki müşterileri hedeflemek için farklı stratejiler kullanmak çok önemli. Farkındalık için ürün verileri optimizasyonuna ve yüksek kaliteli görsellere odaklanıyoruz. Değerlendirme için müşteri incelemelerinden ve ayrıntılı ürün açıklamalarından yararlanıyoruz. Karar verme aşamasında yeniden pazarlamayı kullanıyor ve dönüşümleri teşvik edecek teşvikler sunuyoruz.”
—Joosep SeitamAdsellr’in kurucu ortağı ve baş içerik stratejisti
Belirli bir müşterinin satın alma yolculuğunun hangi aşamasında olduğunu belirlemenin basit bir yolu vardır: anahtar kelime analizi.
Birisi satın alma yolculuğuna yeni başladığında, bir ürün hakkında üst düzey genel bilgi arıyor.
Bu, kullandıkları arama terimlerine de yansıyacaktır. Birisi yeni bir koşu hobisi ediniyorsa, bazı genel bilgiler (TOFU) toplamak için “koşu ayakkabıları” araması yapabilir.
Bu bilgiyi sindirdikten sonra, “Nike uzun mesafe koşu ayakkabıları” (MOFU) gibi biraz daha spesifik bir şey arayacaklar.
Yine, arama sonuçlarına baktıktan sonra, “Yakınımdaki 9 numara Nike kadın uzun mesafe koşu ayakkabıları” gibi bir şeyle daha da spesifik hale gelebilirler. (BOFU).
Müşterileri satın alma yolculuğunun farklı aşamalarında hedefleyebilmek, iyi yapılandırılmış bir kampanyaya bağlıdır.
Dikkatli negatif anahtar kelimelerin eklendiği farklı reklam gruplarınız ve ürün gruplarınız varsa, hedefi yüksek, yatırım getirisi yüksek kampanyalar yayınlayabilirsiniz.
9. Standart Kampanyalardan tam olarak yararlanın
Google yakın zamanda Maksimum Performans kampanyalarını kullanıma sundu (aşağıya bakın), ancak yine de Standart Kampanyaları büyük bir etki için kullanabilirsiniz.
Standart Kampanyalar, reklam grupları, ürün grupları ve negatif anahtar kelimeler üzerinde tam kontrol sahibi olmanıza olanak tanıyan varsayılan Google alışveriş kampanyasının adıdır.
Maksimum Performans’tan daha fazla emek yoğun olmasına rağmen, kampanyalarınız üzerinde bu düzeyde ayrıntılı kontrolü sürdürmek, istediğiniz müşterileri ve trafiği oluşturmak ve reklam stratejinizi nerede geliştirebileceğinizi görmek için analitik veriler sağlamak açısından önemlidir.
10. Maksimum Performans kampanyalarıyla denemeler yapın
Google’ın yeni bir reklam özelliği var: Maksimum Performans.
Bu, yalnızca Alışveriş reklam kampanyalarının bir özelliği değildir; Maksimum Performans’ın asıl amacı, YouTube, arama, Gmail vb. gibi çeşitli Google temas noktalarında reklamınızın performansını en üst düzeye çıkarmaktır.
Ancak başarılı bir Google Ads kampanyası yürütmek için Maksimum Performans özelliklerinin farkında olmanız gerekir.
Standart alışveriş kampanyalarından daha geniş bir kapsam sunar ve reklamlarınızın hangi kitlelere gösterileceğine karar vermek için yapay zekanın kullanılması sayesinde, tek bir kampanyayla farklı insan gruplarını hedeflemeyi mümkün kılar.
11. Dönüşümü artıran ürün sayfaları oluşturun
Harika bir ürün sayfasına sahip olmak yalnızca hoş bir şey değildir; Google, bunu reklamlarınızın görüntülenmesi için bir ön koşul haline getirir.
Ürün verilerinizi gönderdiğinizde reklamlarınızın bağlantı verdiği bir URL sağlarsınız. Google’ın bir gereksinimler listesi Reklamlarınızın gösterilmeye devam etmesi için açılış sayfanızın uyması gerekir.
Diğer şeylerin yanı sıra açılış/ürün sayfalarınızın şunları yapması gerekir:
- Reklamınıza bağlı ürünün net bir resmini bulundurun
- Fiyatı açıkça gösterin
- Reklamınızla eşleşen ürünün dili, para birimi ve stok durumu gibi bilgilerle tutarlı bir kullanıcı deneyimi sunun
- Düzgün çalışın
Ancak bunlar minimum gereksinimlerdir.
Kullanıcılar bir reklamdan ürün sayfanıza tıkladıklarında genellikle markanızla ilk kez karşılaşırlar.
Bu değerli zamanı hem bireysel ürününüzü hem de daha geniş markanızı sergilemek için kullanmanız hayati önem taşıyor.
Google Alışveriş feed’imi nasıl optimize ederim?
Alışveriş feed’inizi optimize etmek için yapabileceğiniz birkaç şey vardır ancak odaklanmanız gereken en önemli noktalar şunlardır:
1. Ürün başlıklarınızın popüler aramalarla eşleştiğinden emin olun
2. Açıklamalarınızın kısa ve öz olduğundan emin olun
3. Yüksek kaliteli, net görseller kullanın
4. Ürünlerinizi Google’ın kategori listesine göre kategorilere ayırın
Google Alışveriş algoritması nasıl çalışır?
Google, reklamlarınıza ilişkin tüm bilgileri ürün feed’inizden alır. Birisi, ürün feed’inizde ürününüz için girdiğiniz bilgilerle eşleşen bir kelime veya kelime öbeğini aradığında, Google, belirlediğiniz parametrelere göre ürününüz için bir reklam oluşturur ve görüntüler.
Google Alışveriş’te nasıl 1. sırada yer alırsınız?
Google Alışveriş’te ilk sırada yer almak için ürün verilerinizin açık, kısa, alakalı, güncel olması ve belirli arama terimlerini sıkı bir şekilde hedeflemiş olması gerekir.
Ayrıca, öncelik verdiğiniz arama terimlerinde en üst sıralara çıkmanızı sağlayacak iyi tanımlanmış bir teklif stratejisine de sahip olmanız gerekir.
Google Alışveriş reklamları için anahtar kelimeler kullanıyor musunuz?
Google Alışveriş reklamları optimizasyonu için doğrudan anahtar kelimeler kullanmazsınız; Google, ürün feed’inize girdiğiniz bilgi ve özelliklere göre hangi aramalarda görüneceğinize karar verir.
Popüler anahtar kelimeler için başlık ve açıklama gibi özellikleri vekil olarak kullanabilirsiniz.
Google Alışveriş satışları artırır mı?
İnsanlar Google’ı birden fazla alışveriş yapmak için kullanıyor bir milyar kez bir gün. Reklamlarınızı doğru şekilde optimize ederseniz ve iyi odaklanmış bir kampanya stratejisi geliştirirseniz Google Alışveriş, satışlarınızı artırmada önemli bir rol oynayabilir.
Alışveriş reklamlarındaki negatif anahtar kelimeler nelerdir?
Negatif anahtar kelimeler, reklamlarınızı arama terimlerinin dışında tutmanıza olanak tanır.
Düşük değerli veya alakasız olarak tanımladığınız aramalarda görünmek istemiyorsanız, arama terimini negatif anahtar kelime olarak girerek Google’a reklamlarınızı bu aramalardan hariç tutması talimatını verebilirsiniz.
Google Alışveriş ile dinamik yeniden pazarlamayı nasıl ayarlarım?
Dinamik yeniden pazarlama reklamları, ürününüzü daha önce görüntüleyen ancak dönüşüm gerçekleştirmemiş müşterileri yeniden hedeflemenize olanak tanır.
Bunu ayarlamak için Google’ın ayrıntılarıyla belirttiği birkaç adım vardır Burada.
Basitçe söylemek gerekirse: Yeni bir kampanya oluşturarak ve ürün feed’inizdeki ürünleri dinamik yeniden pazarlama özelliğiyle etiketleyerek dinamik yeniden pazarlama kampanyaları oluşturursunuz.
Google Alışveriş kampanyamın başarısını nasıl ölçebilirim?
Google Alışveriş kampanyanız söz konusu olduğunda başarının temel ölçüsü YG’dir.
Google reklamlarına yaptığınız harcamalar nedeniyle daha fazla ürün mü satıyorsunuz? Eğer öyleyse, reklamlara harcadığınız parayla karşılaştırıldığında ne kadar fazlasını kazanıyorsunuz?
Reklam tekliflerini en yüksek marjlara sahip ürünler için önceliklendirirseniz bu, yatırım getirinizi artırmanıza yardımcı olacaktır.
Google Alışveriş kampanyaları, potansiyel müşterileri çekmeniz, ürününüzün ve markanızın reklamını yapmanız ve işletmenizi büyütmeniz için harika bir yol olabilir.
Ancak yanlış anladığınızda, işletmenize önemli miktarda reklam harcamasına mal olabilir ve bunun için çok az gelir gösterebilirsiniz.
Ayrıca ürün feed’inizi ve kampanyalarınızı oluşturma süreci değerli zamanınızı ve kaynaklarınızı alabilir. Bu işten geri dönüş alamamak maliyetli bir yanlış adım olacaktır.
Burada özetlediğimiz stratejileri izleyerek bu tür tuzaklardan kaçınabilir ve Google Alışveriş kampanyalarınızda yüksek yatırım getirisi sağlayabilirsiniz.
Sıkı çalışmanızın karşılığını aldığınızda ve ekstra tıklamaları kazandığınızda Shogun Sayfa Oluşturucu, reklam trafiğinizi hızlı bir şekilde dönüşüme yönlendiren tamamen optimize edilmiş ürün sayfaları oluşturmak için ihtiyacınız olan araçları sağlar.
Google Alışveriş optimizasyonunuzu tamamlamanın ve yüksek dönüşüm sağlayan bir Shopify veya BigCommerce mağazası oluşturmanın sezgisel, sıfır kodlu bir yoludur.
#cta-visual-pb#