SEO denetim kontrol listesi: trafiğinizi etkileyen temel faktörler nelerdir?

Aşağıdaki makale size yardımcı olacaktır:SEO denetim kontrol listesi: trafiğinizi etkileyen temel faktörler nelerdir?

Bu yazıda, bir SEO denetimi hakkında konuşacağız: nedir, hangi faydaları vardır, neden bir uzman tutmanız gerekebilir ve bir kontrol listesinin SEO oyununuzu nasıl bir sonraki seviyeye taşıyabileceğini.

SEO denetimi neden pratik bir gerekliliktir?

SEO Denetimi bir web sitesinin kalitesini ve belirli sıralama kriterlerine uygunluğunu değerlendirme sürecidir. Bunu kendi başınıza veya dijital uzmanların yardımıyla yapabilirsiniz, ancak ekibimiz her zaman ikinci seçeneği seçmenizi önerir. Sonuçta, her birimiz sağlığımızı en iyi uzmanların kontrol etmesini isteriz, o halde neden web sitelerimize aynı şekilde davranmıyoruz?

SEO denetimi, web sitenizin dijital refahının anahtarıdır

Türler ve temel yönleri

SEO denetim türleri, web sitenizin özel ihtiyaçlarına göre değişiklik gösterebilir. Hangisinin size en uygun olduğunu belirlemek için aşağıdaki listeyi kontrol edin:

  1. içerik denetimi: İyileştirilmesi, gözden geçirilmesi, önceliklendirilmesi veya kaldırılması gereken içeriği tanımlar.
  2. Sayfada denetim: Sayfanızın meta açıklamaları ve alternatif resim metni gibi dahili öğelerini optimize eder.
  3. sayfa dışı denetim: Web sitesi bağlantılarının kalitesini ve geri bağlantılar ve sosyal medya varlığı gibi sıralamayı etkileyen dış faktörleri doğrular.
  4. Teknik SEO denetimi: Bozuk bağlantılar, eksik meta etiketler ve yavaş sayfa yükleme hızı gibi arama motorlarında site tanıtımını engelleyen teknik sorunları giderir.
  5. Dönüşüm optimizasyonu denetimi: Kapsamlı bir trafik kaynakları ve kullanıcı davranışı analizi yoluyla sitenizin dönüşüm oranını artırır.
  6. Rekabetçi web sitesi denetimi: Rakiplerinizin başarılı stratejilerini ortaya çıkarır ve üst sıralarda yer almak için onların en iyi taktiklerinden yararlanmanızı sağlar.

Tabii ki, bu denetim türleri daha fazla fayda sağlar, ancak temelleri anlamak için fazlasıyla yeterli. Unutmayın, kimse sizi tek bir türle sınırlayamaz ve web sitenizin çeşitli yönlerine göz atmak her zaman iyi bir fikirdir.

O halde online performansınızın en önemli başarı faktörlerini birlikte öğrenmeye devam edelim mi?

Bir SEO denetim kontrol listesinin gücü

Web sitenizi arama motorları için optimize etmek söz konusu olduğunda, bir SEO denetim kontrol listesine sahip olmak cephaneliğinizde harika bir araç olacaktır. Bunu, sizi nihai hedefinize yönlendiren bir yol haritası olarak düşünün: artan web sitesi trafiği, daha yüksek sıralamalar ve daha fazla iş fırsatı.

Halo Lab’de, müşterilerimizin web sitelerini optimize etmek için yüzlerce kriteri analiz ediyoruz, ancak bu makalede, temel unsurları daralttık. Bu nedenle, SEO denetim kontrol listemizi okumaktan ve en kapsamlı web sitesi kontrolünü nasıl yapacağınızı öğrenmekten çekinmeyin.

1. Organik trafiği kontrol edin

SEO söz konusu olduğunda, organik trafik web sitenizin başarısının hayati bir göstergesidir. Google, arama algoritmalarını sürekli olarak güncelliyor ve bu güncellemelerin çoğu bağlantı spam’i veya içerik kalitesi gibi belirli şeyleri hedefliyor. Bu güncellemeler sırasında, web sitenizin konumları (ve dolayısıyla trafik) önemli ölçüde dalgalanabilir.

Bu nedenle, bir denetim sırasında trafiğinizde neler olup bittiğini kontrol etmek çok önemlidir – trafiğin artıp artmadığını, durgunlaştığını veya azaldığını. Bu, özellikle aktif olarak tanıtımını yaptığınız değerli sayfalar için geçerlidir.

Web sitesinin trafiğini incelemek için Google Search Console’a gidin ve “Performans” bölümünün altındaki “Arama sonuçları” raporunu açın.

“Performans” bölümü, web sitenizin arama sonuçlarında nasıl performans gösterdiğini gösterir.

Rapor dört temel metrik içerir, ancak bu bağlamda en ilginç olanı, kullanıcıların belirli bir süre içinde sitenize kaç kez tıkladığını gösteren “Toplam tıklamalar” metriğidir.

“Arama sonuçlarında performans”, bilinçli kararlar vermek için sahip olunması gereken bir araçtır

Raporu yapılandırmanın ve gerekli verileri kontrol etmenin birçok yolu vardır. Örneğin, sonuçları sorgulara, sayfalara, ülkelere, cihazlara ve arama görünümüne göre görüntüleyebilirsiniz.

Bu raporlar size web sitenize gelen organik trafik hakkında değerli bilgiler sağlar ve bunu Google Analytics gibi ilgili SEO araçlarında her zaman kontrol edebilirsiniz.

Google Analytics ile trafik verilerini görüntüleyebilir ve ilerlemenizi takip edebilirsiniz.Google Analytics ile trafik verilerini görüntüleyebilir ve ilerlemenizi takip edebilirsiniz.

2. İlgili anahtar kelimeleri tarayın

Bir sayfa alakalı anahtar kelimeler içermiyorsa, bu sorgular için sıralanmayacak veya rakipleri tarafından geride bırakılacaktır. Bu nedenle, optimizasyondaki ilk adım, optimizasyon sürecine rehberlik edecek ilgili anahtar kelimelerin ve konuların bir listesi olan anlamsal bir çekirdek oluşturmaktır.

Bir SEO denetimi, hangi anahtar kelimelere odaklanmanız gerektiğini bulmak için harika bir fırsattır. Ayrıca, hedeflenecek en değerli olanları belirlemenize yardımcı olabilir ve rakiplerinizin kullanıyor olabileceği önemli olanları gözden kaçırmamanızı sağlar. İdeal olarak, bu kelimeler URL’lere, başlıklara, H1 başlıklarına, başlık etiketlerine ve meta açıklamalara dahil edilmelidir.

Tavsiye Edilen:  Anahtar Kelime Eşleme: Maksimum Etki için İçerik Stratejinizi Düzenleme

3. Site yapısı iyileştirmelerini belirleyin

Net ve düzenli bir web sitesi mimarisine sahip olmak, yalnızca arama motorlarının sitenizdeki tüm sayfaları dizine eklemesini kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda ziyaretçilerin ihtiyaç duydukları bilgileri hızlı bir şekilde bulmalarına yardımcı olur ve bu da SEO’yu olumlu yönde etkiler.

Ayrıca, kullanıcılar için kolaylaştırılmış bir deneyim oluşturmak için çok fazla iç içe yerleştirme düzeyine sahip olmaktan kaçınmak daha iyidir. Optimum varyant, tüm önemli sayfaların ana sayfadan bir tıklama mesafesinde olmasını ve diğer sayfaların en fazla 3-4 tıklama uzakta olmasını sağlamaktır.

Temel sayfa öğelerini kontrol edin

Meta açıklamalar, meta başlıklar ve alt etiketler gibi temel sayfa öğelerini kontrol edip optimize ederek, arama motorlarının web sitenizin ne hakkında olduğunu anlamasına yardımcı olabilir ve daha üst sıralarda yer alma şansını artırabilirsiniz.

4. Meta Etiketleri

Sayfalarınızın arama sonuçlarındaki görünürlüğünü ve web sitenizi tanıtma çabalarınızın etkinliğini belirlediğinden, meta etiketleri optimize etmek sayfa içi SEO’nun (belki de en önemlisi) çok önemli bir yönüdür.

Başlık etiketi, H1 olarak belirtilen metinden farklı olabilir. Birincil anahtar kelimenizi içermeli ve yaklaşık 40-60 karakter uzunluğunda (boşluklarla birlikte) olmalıdır, böylece arama sonuçlarında görüntülendiğinde kısaltılmaz. Aynı zamanda, açıklama meta etiketi genellikle 120-160 karakter arasındadır.

Ziyaretçileri ve arama motorlarını çekmek için basit, net olmak ve sitenizi anahtar kelimelerle aşırı yüklememek daha iyidir.

5. Görseller

Uygun görüntü optimizasyonu, web sitenize trafik çekebilir ve hedeflenen sorgular için sayfalarınızın sıralamasını yükseltebilir. Bununla, resimler daha hızlı yüklenecek, genel kullanıcı deneyimini iyileştirecek ve hemen çıkma oranlarını azaltacaktır.

Görseller için bir diğer önemli unsur ise ALT niteliğidir. Bir kullanıcı herhangi bir nedenle görüntüleyemiyorsa (yavaş bağlantı, src özniteliğindeki bir hata veya kullanıcının ekran okuyucu kullanması nedeniyle) bir görüntü için alternatif bilgi sağlar.

6. Yapılandırılmış veriler

Yapılandırılmış veriler, arama motorlarının içeriğinizi daha iyi anlamasına yardımcı olmada çok önemli bir rol oynayan gelişmiş bir işaretleme biçimidir. Yapılandırılmış verileri uygulayarak, web sayfanızın arama sonuçlarında nasıl göründüğünü önemli ölçüde etkileyebilirsiniz. Bu olmadan, arama motorları web sayfanızdaki belirli öğeleri belirlemekte zorlanabilir.

Yapılandırılmış verileri kullanan ve şu anda sorgu için ilk 10 arama sonucu arasında yer alan bir web sayfası örneğine bir göz atın. “evde pasta nasıl yapılır”.

Yapılandırılmış veriler, sitenizin görünürlüğünü ve tıklama oranlarını iyileştirebilirYapılandırılmış veriler, sitenizin görünürlüğünü ve tıklama oranlarını iyileştirebilir

Ve işte sayfa onsuz nasıl görünüyor:

Yapılandırılmış veriler, arama motorlarının içeriğin ne hakkında olduğunu daha iyi anlamasına yardımcı olurYapılandırılmış veriler, arama motorlarının içeriğin ne hakkında olduğunu daha iyi anlamasına yardımcı olur

Yapılandırılmış veriler, tıklama oranlarını artırabilen ve web sitenize daha fazla trafik çekebilen güçlü bir araçtır. İyi haber şu ki, onu uygulamak göründüğü kadar teknik olarak zor değil. Bunun için şu adresten yararlanabilirsiniz: Google İşaretleme Yardımcısı veya bir şema biçimlendirme üreteci süreci basitleştirmek ve görevi düzene sokmak için.4

7. Yinelenen içeriği tanımlayın

Birçok web sitesi sahibi, sitelerinin önemli miktarda yinelenen içeriğe sahip olabileceğinin farkında değildir ve bu da sitenin genel sıralamasını olumsuz etkileyebilir. Arama motorları bu yinelenen belgeleri ayrı varlıklar olarak ele alarak sayfanın içeriğinin benzersizliğini kaybetmesine neden olur ve bu da sayfanın ağırlığını azaltır.

Yinelenen içeriğin bazı yaygın nedenleri şunlardır:

  • İYS: Birçok İçerik Yönetim Sistemi (CMS), aynı sayfaya birden çok bağlantı oluşturarak içeriğin yinelenmesine neden olabilir.
  • Dinamik URL’ler: Dinamik öğelere sahip URL’ler, içeriğin tekrarlanmasına neden olacak şekilde çeşitli faktörlere göre değişebilir.
  • Benzersiz Tanımlayıcılar: Dinamik URL’lerde benzersiz tanımlayıcılar kullanılarak geçici oturumlar veya bilgi depolama oluşturulabilir, bu da yinelenen içeriğe yol açar.
  • Baskı Sürümleri: Bir sitenin basılı sürümleri için optimize edilmiş sayfalar, yinelenen içerik olarak algılanabilir.
Yinelenen içerik, bir sitenin arama motoru sıralamasını olumsuz etkileyebilirYinelenen içerik, bir sitenin arama motoru sıralamasını olumsuz etkileyebilir

Web sitenizin yinelenen içerik barındırdığından şüpheleniyorsanız, sorunu doğrulamanın ve çözmenin birkaç yolu vardır. Google Search Console, aynı içeriğe sahip sayfaları tespit etmek için kullanışlı bir araçtır. Bir kez tanımlandıktan sonra sorun, kopyaları kaldırarak, 301 yönlendirmeleri oluşturarak, robots.txt dosyasındaki veya tek tek sayfaların meta etiketlerindeki kopyaların dizine eklenmesini yasaklayarak, rel=”canonical” yönergesi ve diğer yöntemlerle çözülebilir.

Teknik sorunları kontrol edin

Arama motorlarının sitenizi tarayabilmesi ve dizine ekleyebilmesi için sağlam bir teknik temele sahip olması önemlidir. Büyük hataları olmayan bir sitenin arama sonuçlarında daha üst sıralarda yer alması oldukça mantıklıdır. Bu nedenle, sayfa içi optimizasyonlara dalmadan önce, kontrol etmeniz gereken bazı temel teknik unsurlar şunlardır:

  • site hızı: Web siteniz tüm cihazlarda hızlı yükleniyor mu?
  • Site haritası hataları: Sitemap.xml dosyanızda herhangi bir hata var mı?
  • robots.txt: Sitenizin robots.txt dosyasında dizine eklenmesine izin veriliyor mu?
  • 404 hatası: 404 hataları doğru bir şekilde işleniyor mu?
  • Yönlendirmeler: Kalıcı ve geçici yönlendirmeler düzgün yapılandırılmış mı?
  • SSL sertifikası: Sitenizin bir SSL sertifikası var mı ve HTTP’den HTTPS’ye yönlendirme yapıyor mu?
  • Görüntü optimizasyonu: Boyut, biçim ve meta veri görüntüleri optimize edildi mi?
  • Favicon: Sitenizde birkaç çözünürlükte bir favicon var mı?
Tavsiye Edilen:  SEO Metin Yazarlığı Hizmetleri - İçeriğinizin Fark Edilmesini Sağlamanın Kolay Bir Yolu

Aşağıdaki bölümlerde, bu teknik hususları daha ayrıntılı olarak inceleyeceğiz.

8. Manuel işlemleri kontrol edin

Web siteniz Google’ın spam politikasını ihlal ederse, arama motoru buna karşı manuel işlemler yapabilir. Bu, Google işlemi iptal edene kadar sitenizin sıralamasının düşeceği anlamına gelir.

Aşağıda, manuel işlemler almış olmanızın bazı nedenleri açıklanmaktadır:

  1. Aşırı anahtar kelime kullanımı.
  2. Doğal olmayan bağlantılar (hem sitenize hem de sitenizden).
  3. Çeşitli spam türleri.
  4. Katma değeri çok az olan veya hiç olmayan ince içerik.

Manuel işlem alıp almadığınızı öğrenmek için bunu Google Search Console’da kontrol edin. Alt taraftaki sol menüde, “Manuel işlemler” bağlantısını içeren “Güvenlik ve Manuel İşlemler” bölümünü göreceksiniz.

“Güvenlik ve Manuel İşlemler” bölümünde web sitenizde tespit edilen güvenlik sorunlarını inceleyin

Umarız herhangi bir sorun olmadığını belirten yeşil bir onay işareti görürsünüz 🙂

Manuel İşlem raporları, Google'ın algıladığı sorunlar hakkında bilgi sağlarManuel İşlem raporları, Google’ın algıladığı sorunlar hakkında bilgi sağlar

Web sitenize karşı manuel işlemler yapıldıysa, sorunları ele almanız ve yeniden değerlendirilmesi için bir istek göndermeniz gerekir. Örneğin, geri bağlantı satın alma nedeniyle manuel işlemler aldıysanız (“Sitenize doğal olmayan bağlantılar”), web yöneticilerine ulaşarak veya onları reddederek bu geri bağlantılardan kurtulmanız gerekir.

9. HTTPS ile İlgili Sorunları Kontrol Edin

Etki alanınızın “www” içerip içermediğine ve sitenizin HTTPS kullanıp kullanmadığına bağlı olarak web siteniz farklı URL sürümlerinde mevcut olabilir. Ancak, arama motorları için bu varyasyonlar farklı varlıklardır. Örneğin, aşağıdaki URL sürümleri bir arama motoruna ayrı sayfalar olarak görünebilir:

  • http://www.site.com
  • http://site.com
  • https://www.site.com
  • https://site.com

Web siteniz bu URL’lerin birden çok sürümünde çalışıyorsa, web sitenizin taranması, dizine eklenmesi ve sıralanmasıyla ilgili birçok soruna neden olabilir. Ayrıca, Google bunları kopya olarak kabul edecektir. Tüm yinelenen sürümlerden birincil sürüme 301 yönlendirmesi, bu sorunları önlemek için önerilen bir çözümdür.

10. Erişilebilirlik sorunlarını kontrol edin

Sayfalarınızın Google arama sonuçlarında görünmesi için, Google’ın milyarlarca web sayfasından oluşan devasa dizinine dahil edilmeleri gerekir. Ancak, dizine eklemeyle ilgili sorunlar, sayfalarınızın dahil edilmesini engelleyerek kullanıcıların sitenizi bulmasını zorlaştırabilir.

Bu sorunlar karmaşık olabilir, ancak durum kodları sayfalarınızın erişilebilir olup olmadığını kontrol etmenize yardımcı olur. İşte bazı yaygın kodlar:

  • 200: Bir sayfaya erişilebilir ve normal şekilde açılır.
  • 3xx: Bu kodlar, dizine eklenebilirliği etkileyebilecek başka bir sayfaya yönlendirmeyi belirtir.
  • 4xx veya 5xx kodları: Bu kodlar, sayfaya erişimi engelleyen hataları gösterir.

11. Mobil uyumluluğu kontrol edin

Günümüz dünyasında, mobil cihazlar çok önemlidir ve web sitenizi mobil cihazlar için optimize etmemeniz, muhtemelen kullanıcı katılımına öncelik vermediğiniz anlamına gelir. Giderek artan sayıda insan İnternet’e erişmek için mobil cihazları kullandığından ve arama motorları, kullanıcılarının mümkün olan en iyi deneyimi yaşamasını sağlamak istediğinden Google için çok önemlidir.

Web sitenizin mobil sürümünde sorun olup olmadığını kontrol etmek için Google Search Console’daki Mobil Kullanılabilirlik raporunu kullanın. Bunun için soldaki menüde “Deneyim” bölümünün altındaki “Mobil Kullanılabilirlik” seçeneğine tıklamanız yeterli.

Sitenizin Google'ın UX metriklerini karşılayıp karşılamadığını mutlaka kontrol etmelisiniz.Sitenizin Google’ın UX metriklerini karşılayıp karşılamadığını mutlaka kontrol etmelisiniz.

Burada, tanımlanmış mobil kullanılabilirlik sorunlarının bir listesiyle birlikte sayfanızın kullanılabilirlik geçmişinin kısa bir özetini bulacaksınız. Rapor, kullanıcı deneyimini etkileyebilecek tüm sorunları listeleyerek iyileştirme gerektiren alanları hızlı bir şekilde belirlemenize olanak tanır.

İşte raporun nasıl görünebileceğine dair bir örnek:

"Mobil kullanılabilirlik", mobil cihazlarla ilgili sorunların tespit edilmesini sağlar“Mobil kullanılabilirlik”, mobil cihazlarla ilgili sorunların tespit edilmesini sağlar

12. Sayfa hızını kontrol edin

Bir web sitesinin yüklenme süresi, hem kullanıcı deneyimi hem de arama motoru optimizasyonu için kritik öneme sahiptir. İdeal olarak, ziyaretçilerin hüsrana uğramaması ve sitenin sıralamasının olumsuz etkilenmemesi için bir sitenin 1-3 saniye içinde yüklenmesi gerekir. Neyse ki Google, sitenizin yükleme hızını da izlemenize yardımcı olacak araçlar geliştirmiştir.

“Speed ​​Insights” ile sayfa yükleme sürelerini analiz edebilir ve iyileştirebilirsiniz

13. Temel web verilerini kontrol edin

Önemli Web Verileri, Google tarafından kullanıcı katılımını ölçmek için kullanılan temel web ölçümleridir. Yükleme sırasında sayfa yükleme süresi, etkileşim ve içerik kararlılığını içerir. Bu öğeler sıralamalarda fazla ağırlık taşımasa da, daha iyi kullanıcı etkileşimi için web sitenizin temel web hayati özelliklerini değerlendirmek yine de önemlidir. Bunu yapmak için Google Search Console’daki “Önemli Web Verileri” raporunu kontrol edin.

Tavsiye Edilen:  15 najlepszych narzędzi SEO do optymalizacji witryny pod kątem sukcesu
“Önemli Web Verileri”, bir sitenin yüklenmesini, etkileşimini ve görsel kararlılığını ölçer

14. Bozuk bağlantıları kontrol edin

“Kırık bağlantılar”, kullanıcıları var olmayan web sayfalarına, belgelere veya uzun süredir taşınmış veya silinmiş resimlere yönlendiren bağlantılardır. Kullanıcılar bu tür bağlantılara tıkladığında, tarayıcıları bir hata mesajı, genellikle 404 hatası görüntüler.

Bozuk bağlantıların ortaya çıkmasının birkaç nedeni vardır:

  • Silinmiş eski sayfalar ve belgeler;
  • Dış kaynaklarda yapılan değişiklikler;
  • Otomatik veri güncellemeleri;
  • Web sitesi yeniden tasarımı veya revizyonu;
  • Yanlış sayfa yeniden adlandırma;
  • Bağlantının kendisinde yazım hataları.

Web sitenizdeki bozuk bağlantıları bulmak ve düzeltmek için web sitesi taraması yapmanız gerekir. Bir arama motoru bir web sitesini taradığında, yeni içerik keşfetmek ve web sitesinin yapısı, içeriği ve diğer ayrıntıları hakkında bilgi toplamak için sayfadan sayfaya bağlantıları takip eder. Bu süreç, arama motorlarının, kullanıcılara ilgili arama sonuçlarını sunmak için kullanılabilecek bir web sayfaları dizini oluşturmasına olanak tanır.

15. Site haritası sorunlarını ve robots.txt dosyasını inceleyin

Robots.txt ve sitemap.xml, temel web sitesi optimizasyonu için iki önemli teknik dosyadır. İlki, arama motoru tarayıcılarına hangi sayfaların dizine ekleneceğini ve hangilerinin hariç tutulacağını bildirirken aynı zamanda siteye bağlantılar sağlar.

robots.txt  arama motorlarının site sayfalarının nasıl taranacağını ve dizine ekleneceğini anlamasına yardımcı olurrobots.txt arama motorlarının site sayfalarının nasıl taranacağını ve dizine ekleneceğini anlamasına yardımcı olur

Web sitenizdeki “robots.txt” ve “sitemap.xml” dosyalarını bulmak için tarayıcınızın adres çubuğuna “site.com/robots.txt” ve “site.com/sitemap.xml” gibi adresleri girmeniz yeterlidir. , “site.com” yerine web sitenizin URL’sini kullanarak. Her iki sayfa da başarıyla yüklenirse, dosyaların yerinde olduğu onaylanır. Alternatif olarak Google, “robots.txt” ve “sitemap.xml” dosyalarının doğruluğunu doğrulamak için kullanılabilecek araçlar sağlar.

16. Bağlantı kurma fırsatlarını belirleyin

Güçlü bir geri bağlantı profili, başarılı arama motoru optimizasyonunun önemli bir bileşenidir. Dış kaynaklar bir web sitesine bağlantı verdiğinde, bu, arama motorlarına ilgi çekici ve kaliteli içeriğe sahip olduğunu gösterir. Sonuç olarak, site organik arama sonuçları söz konusu olduğunda daha üst sıralarda yer alacaktır.

Bağış yapan siteler yüksek kaliteliyse, bölgenizde bulunuyorsa ve içeriğinizle tematik olarak alakalıysa harici bağlantılar kabul edilebilir. Ayrıca, bu bağlantıların optimum sayıda gelen ve giden bağlantıya ve bağlantınızın yerleştirileceği kategoriye trafiğe sahip olması gerekir. Aynı zamanda, iyi tasarlanmış bir iç bağlantı yapısı, arama motoru botlarının istenen sayfaya hızlı bir şekilde gitmesini sağlayarak site taramasını iyileştirir ve indekslemeyi hızlandırır.

[fs-toc-omit]Bir SEO denetimi yürütmeye ilişkin son düşünceler

Gördüğünüz gibi, bir SEO denetimi yürütme süreci oldukça teknik ve zaman alıcıdır. Ancak, kontrol listemizin SEO ile ilgili bir dizi yaygın sorunu belirlemenize ve çözmenize yardımcı olacağını ve sonuç olarak web sitenizin çevrimiçi görünürlüğünü iyileştireceğini umuyoruz.

Ve bunu kendi başınıza yapmak için yeterli zamanınız ve enerjiniz yoksa, size yardımcı olmaktan her zaman memnuniyet duyarız – bize mesaj atmanız yeterlidir. Halo Lab uzmanları, başarılı bir SEO denetimi yürütmek ve işletmenizi olabildiğince hızlı ve etkili bir şekilde başarıya ulaştırmak için web sitenizin sıralamasını yükseltmek için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.

Okuduğunuz için teşekkürler, bir dahaki sefere görüşürüz!