Trafikleri ve Kazançları Artırmak için AdSense Yayıncı Puan Kartı – Showeblogin

Aşağıdaki makale size yardımcı olacaktır:Trafikleri ve Kazançları Artırmak için AdSense Yayıncı Puan Kartı – Showeblogin

Sitenizin performansını gösteren AdSense Yayıncılar puan kartının yardımıyla gelir, site sağlığı ve çoklu ekran optimizasyonu ile ilgili ipuçlarını öğrenin.

10. yıl dönümünü kutladıktan sonra Google AdSense tanıtıldı karne AdSense Yayıncıları için 19 Haziran 2013 Çarşamba. Bu puan kartının yardımıyla, yayıncılar sitelerinin performansını daha iyi anlayabilecek ve iyileştirebilecek. Dolayısıyla, AdSense Yayıncıları için bir optimizasyon aracından başka bir şey değildir.

Birçok AdSense yayıncısı, puan kartı sonuçlarını dikkate almamış olabilir çünkü Google, puanlara göre herhangi bir hesap işlemi yapmadıklarını söylüyor. Ancak bu aracın, AdSense gelir optimizasyonunun yanı sıra kullanıcılarımın davranışlarını ve sayfa hızı Insights’ı anlamamda gerçekten çok yardımcı olduğunu bizzat deneyimledim. Bu nedenle, AdSense Yayıncıları puan kartı yardımıyla Trafikleri ve Kazançları artırmak için tüm okuyucularıma bazı ipuçları ve kılavuzlar paylaşıyorum.

Üç Yayıncı Puan Kartı kategorisi vardır, yani. Gelir optimizasyonu, Site sağlığı ve Çoklu ekran ve her kategori, diğer yayıncılara göre sıralamanızı gösteren bir () ila beş () mavi nokta gösterir. Her kategorinin altında puan alan farklı öğeler göreceksiniz. Aşağıdaki üç işaret, her bir öğeye karşı puanları gösterecektir:

Yeşil Sinyal: Yeşil onay işareti görürseniz, önemli bir sorun bulunmadı ve mükemmel bir puan aldınız demektir. Bu nedenle, bu öğede herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek yoktur.

Sarı Sinyal: Sarı ünlem işareti, daha iyi puan almak için bu öğede daha fazla iyileştirme yapabileceğinizi belirtir.

Kırmızı Sinyal: Herhangi bir öğe puan olarak kırmızı ünlem işareti alırsa, bu öğeyi düzeltmek için hemen harekete geçmelisiniz.

Google AdSense Puan Kartının her üç kategorisinde de yüksek puan almak için ne yapılmalıdır?

Hedefimiz her maddeye karşı yeşil sinyal almak. Farklı puan kartı kategorileri altındaki her bir öğeye karşı puanınızı artırmanıza yardımcı olacak temel faktörler şunlardır:

Tavsiye Edilen:  E-Ticaret Web Sitesi Trafiğinizi ve Satışlarınızı Arttırmak için 9 İpucu

1) Gelir Optimizasyonu: Gelir kategorisi altında, aşağıdaki üç öğe AdSense Yayıncıları puan kartı tarafından analiz edilir.

A) Tarayıcı Hataları: Google, her iki günde bir, Google AdSense’in blogunuzu/sitenizi en son taramaya çalıştığında fark edilen tarayıcı hatası sayısına bağlı olarak puanı hesaplar. Tarayıcı hatası, AdSense tarayıcısının belirli web sayfanızı görüntüleyemediğini ve bu nedenle sitenizin sayfalarının düzgün dizine eklenmediğini gösterir. Tarayıcı hatalarını azaltmak için şu hususlara dikkat etmelisiniz:

i) Robot reddedildi: Robot.txt dosyanızın, web sayfalarınıza erişmek için Google AdSense tarayıcısına erişimi engelleyip engellemediğini kontrol edin. Web tarayıcınızın adres çubuğuna http://www.example.com/robots.txt yazarak sitenizin canlı txt dosyasını görebilirsiniz. Ancak, Google Web Yöneticisi Aracı’na kaydolduysanız, robot txt dosyalarını Google’ın yardımıyla test edebilirsiniz. robotlar test aracı.

ii) Oturum açmanın arkasındaki içerik: Bu, içeriği olan bir oturum açma sayfanız (Kullanıcı Kimliği ve parola) olduğu anlamına gelir. AdSense tarayıcısı, oturum açmanın arkasında içerik bulunan web sayfasını da yok sayacaktır.

iii) 404 Hatası: Bu, AdSense tarayıcısının sitenizi tararken söz konusu sayfayı bulamadığı anlamına gelir. O web sayfasının URL’sini adres çubuğuna yazmalı ve o sayfanın sitenizde gerçekten var olup olmadığına bakmalısınız. Bu sayfayı sildiyseniz, o sayfayı yeni güncellenmiş sayfaya yönlendirdiğinizden veya bu sayfaya bir istek yapıldığından emin olun. kaldırmak o sayfa taranmaktan.

B) Metin ve Görüntülü Reklamlar Etkinleştirildi: Bu puan, son yedi günün ortalamasıdır. Tüm AdSense reklam birimleri için hem metin hem de görüntülü reklamları etkinleştirmediyseniz, blogunuzda/sitenizde görünmek için teklif veren reklamverenler arasındaki rekabetin azalmasına neden olabilir. Bu nedenle, daha fazla kazanmak için her AdSense Reklam Birimi için her iki reklam türünü de etkinleştirmelisiniz.

C) Önerilen Reklam biçimleri: Bu puan aynı zamanda son yedi günün ortalamasıdır. Gereksiz yere, web sayfanızda büyük veya küçük reklamlar görüntüleyen herhangi bir reklam biçimi kullanmamalısınız. Tamamen site düzeninize ve Reklam alanlarınıza bağlıdır ve bu nedenle reklam biçimini çok dikkatli seçmelisiniz.

Tavsiye Edilen:  Web Site Tasarımınızı Harika Hale Getirmek İçin 7 İpucu

AdSense tarafından önerilen beş reklam biçimi vardır:

1) 300×600 yarım sayfa;
2) 728×90 skor tablosu;
3) 336×280 büyük dikdörtgen;
4) 300×250 orta boy dikdörtgen; Ve
5) 320×100 büyük mobil banner.

İzin verilen maksimum AdSense Reklamından fazlasını, yani belirli bir web sayfasında üç standart reklam birimini kullanmamanız gerektiğini unutmayın. Siteniz/blogunuz duyarlı şablonda çalışıyorsa, standart biçimli AdSense Reklamları yerine duyarlı reklam birimi kullanabilirsiniz.

2) Site Sağlığı: Google, en fazla reklam isteği alan sayfalarınızın mobil cihazlarda olduğu kadar masaüstü bilgisayarlarda da ne kadar iyi performans gösterdiğini analiz eder. Bu nedenle, site sağlık puanı, hem masaüstü hem de mobil için analiz edilen sayfa hızına bağlıdır. Daha iyi hız, yavaş sitelerden daha fazla reklam isteğiyle sonuçlanır.

Sitenizi hızlandırmak için Google tarafından yapılan önerileri izleyin Sayfa Hızı Bilgileri hangi bir web sayfasının içeriğini analiz eder. Ancak, web sayfanızın hızını artırmak için aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurabilirsiniz:

1) Tüm CSS kodları bağlantılı bir stil sayfasında birleştirilmeli ve etiketi kapatılmadan önce yerleştirilmelidir.

2) Tüm JavaScript dosyalarını tek bir dosyada birleştirmeyi deneyin ve onu kapanış etiketinin üzerine yerleştirin.

ile değiştirin>

3) Arka plan renk kombinasyonları için resimler yerine CSS kullanın.

4) PNG ve GIF’ler web sitesi logoları ve düğmeleri için en iyi resim formatıdır, oysa JPEG formatı genellikle taranan fotoğraflar veya resimler için iyi performans gösterir.

5) Web sitenizden/blogunuzdan gereksiz widget’ları/Gadget’ları kaldırın.

3) Çoklu Ekran: Bu öğe için puanınız, en fazla trafiğe sahip sayfalarınızın PageSpeed ​​Insights mobil kullanıcı deneyimi analizine bağlıdır. Mobil cihazlarda sayfalarınızın kullanıcı deneyimini iyileştirmek için değişiklik yaparsanız puanınızın güncellenmesi 7 günü bulabilir.

Açılış sayfası yönlendirmelerinden kaçınmak, Çoklu ekran kategorisinde yüksek puan almanın en iyi yollarından biridir. Buna göre, blogunuz/siteniz için web sayfanızı Masaüstünden mobil cihazlara kadar çok ekranda görüntülenebilir kılan duyarlı şablon/tema kullanmalısınız. Hepinize sitenizin mobil uyumlu olup olmadığını test etmenizi şiddetle tavsiye ettiğim bir şey daha var.