Aşağıdaki makale size yardımcı olacaktır:WordPress için En İyi 5 SEO Eklentisi
İçerik yönetimi platformları söz konusu olduğunda, WordPress, kullanıcıların SEO taktiklerini nispeten basit bir şekilde uygulamalarına izin verme konusunda mükemmeldir. Ancak, bir sitenin sıralamasını etkileyen faktörler sonsuzdur. Sayfa içi optimizasyondan geri bağlantıya ve uygun resim etiketlemeye kadar, genel SEO sürecine giren tonlarca şey vardır. Bu, belirli amaçlar için özel eklentilere yönelmeyi son derece önemli hale getirir. SEO’da, her küçük ince ayar, organik arama listelerinde bulunma genel olasılığına sayılır.
AdLift’in aşağıdaki en iyi 5 SEO WordPress eklentisi listesine göz atın:
Yoast Eklentisi ile WordPress SEO
Hepsinin atası olan Yoast WordPress SEO Eklentisi, şüphesiz mevcut en kapsamlı, hepsi bir arada SEO eklentisidir. Yoast WordPress SEO’yu dahil ederek eklenti listenizi önemli ölçüde azaltabilirsiniz. Eklenti, XML site haritaları oluşturmanıza, blog indekslemesini izlemenize, ana sayfanız ve tek tek gönderileriniz için meta değerler eklemenize, robots.txt ve .htcaccess’i düzenlemenize ve ayrıca RSS optimizasyonu, sosyal entegrasyon ve daha iyi anahtar kelime odaklı yazma konusunda genel ipuçları sağlamanıza olanak tanır. içerik.
Dahili bağlantı çok büyük Benzersiz ziyaretçilere oluşturduğunuz diğer ilgili içeriği görüntülemenin kolayca sindirilebilir, organize bir yoludur. SEO Smart Links, birbirine bağlama veya bağlı kuruluş bağlama stratejilerinizi otomatikleştirmek amacıyla harici nofollow seçenekleri ve özelleştirilmiş anahtar kelime listeleri sunar. Gönderinizdeki kelimeleri geçmişteki herhangi bir gönderiye otomatik olarak bağlayarak, sayfa içi optimizasyonunuz bir ton artacaktır. Sitenizdeki en üst sıradaki anahtar kelimeleri bulmak için Google Web Yöneticisi Aracı’nı kullanın ve oradan en iyi fırsatlarınızı vurgulayın.
Birçok blog, görüntü trafiğinden yararlanma fırsatını kaçırır. Blogunuzda görünen görselleri düzenli olarak etiketlemezseniz, artık bu alışkanlığı edinme zamanı. Uygun Başlık ve Alt etiketlerini ayarlayarak, Google veya Bing’de resim arayan kullanıcılar sizinkini bulabilir ve blogunuza yönlendirilebilir. SEO Dostu Görüntüler, tüm görüntülerinizi genel SEO amaçlarınıza göre Alt ve Başlık etiketleme ile güncelleyerek bunu kolaylaştırır. Blogunuz iyi bir görünürlüğe sahipse ve gönderilerinizin çoğuna resimler ekliyorsanız (olması gerektiği gibi), SEO Dostu Görseller ile uygun şekilde optimize etmek, blogunuza trafikte önemli bir artış sağlayabilir.
İnternet, özellikle bir süredir web sitenize potansiyel olarak giren bağlantıların bolluğunu takip etmeden blog yazıyorsanız, karanlık bir yer olabilir. Bunu, düzenli arama algoritması güncellemeleri ile hesaba katın ve muhtemelen sitenizin neye işaret ettiğini kapsamlı bir şekilde denetlemeniz gerekir. LinkPatrol, sağlıkları için yeni eklenen anahtar kelimeleri ve bağlantıları izlerken, bu spam içerikli bağlantıları ve anahtar kelimeleri silme konusunda mükemmeldir. LinkPatrol’e nasıl başlayacağınızla ilgili bu faydalı eğitime göz atın.
SEO sıralamasında gözden kaçan bir faktör sayfa hızıdır. Elbette, daha hızlı web sitelerini kim istemez? Sorun şu ki, birçok blog sahibi, sitelerinin nasıl göründüğünü ve yüklendiğini görmek için sitelerini farklı tarayıcılarda yeterince test etmiyor. W3 Total Cache, sunucu performansını artırarak, şeffaf içerik dağıtım ağı entegrasyonu sağlayarak ve indirme sürelerini azaltarak kullanıcı deneyimini ve sayfa hızını iyileştirmeyi amaçlar. W3 Total Cache, mattcutts.com, Mashable ve AT&T gibi önde gelen site ve markaların web sitelerinin deneyimini büyük ölçüde iyileştirmesine yardımcı oldu. Go Daddy, Host Gator ve birkaç tane daha gibi alan barındırıcıları da onay mührü veriyor. İşte başlamanız için kullanışlı bir rehber.
SEO eklentilerinin listesi uzayıp gidebilir, ancak bu beşiyle başlamak yalnızca blog çabalarınıza yardımcı olmakla kalmayacak, aynı zamanda memnun kalacağınız basit bir kullanıcı deneyimi sağlayacaktır. Ancak unutmayın, SEO eklentileriyle daha azı daha fazladır. Gelişmiş bir blog yazarı/site sahibi değilseniz, bir ayrıntıyı çözen sonsuz niş eklentiler yerine daha kapsamlı eklentiler kullanmaya odaklanın.
Blogunuz için hangi SEO WordPress eklentilerini kullanıyorsunuz? Cevaplarınızı aşağıdaki yorumlar bölümüne gönderin.