Ziyaretçiler ve Arama Motoru için Blogger Blog’a HTML Site haritası ekleyin – Showeblogin

Aşağıdaki makale size yardımcı olacaktır:Ziyaretçiler ve Arama Motoru için Blogger Blog’a HTML Site haritası ekleyin – Showeblogin

Hem web sitesinin canlı ziyaretçilerine hem de Arama Motoru botlarına yardımcı olan blogger BlogSpot bloglarınıza HTML site haritası statik sayfası nasıl oluşturulur ve eklenir.

WinBlogTem kullanan müşterilerimden biri, tüm blog gönderilerinin tek bir statik blog sayfasında nasıl görüntülenebileceğine dair çok önemli bir soru sordu. Site haritası nedir? Blogger bloglarında sitemap sayfası oluşturulabilir mi? Evet! Kesinlikle. Aslında, site haritasını ve onun temel konseptini pek iyi bilmiyor. Bir blog yazarıysanız ve bir BlogSpot blogunuz varsa, blogger bloglarınıza bir site haritası eklemenin ardındaki konsepti anlamanıza yardımcı olabilecek bu öğreticiyi okuyun.

Site haritasını tartışmadan önce kendinize blogunuzu neden oluşturduğunuzu sormalısınız. Kişisel kullanım için mi yoksa web dünyasında genel olarak halka açık mı? Yalnızca özel amaçlar için oluşturduysanız, size göre olmadığı için bu öğreticiyi dikkate almayın. Bununla birlikte, blogunuz internetteki herkes içinse, blogunuzu bir sonraki seviyeye taşımanıza kesinlikle yardımcı olacak bu yönergeleri uygulamanız gerekir.

TAMAM! Artık, kullanıcılarınızın blogunuzda gezinmesi ve tüm arama motoru botlarının blogger blogunuzdaki tüm sayfaları bulması için bir blog sayfası getirmeye hazırsınız. Çoğunuz Site Haritası adı hakkında bir yanılgıya sahipsiniz. Burada Site Haritası hakkında değil, Site Haritası hakkında tartışıyorum. Kafan çok mu karışık? Aslında, bir site haritası yani iki farklı sürümü vardır. bir HTML site haritası ve XML Site Haritaları. Bugün, blogger blogunuzun her sayfasına dahil edilecek bir HTML site haritası sayfasından bahsediyoruz. Daha sonra size XML site haritaları hakkında eksiksiz bir öğretici de sağlayacağım.

Temel olarak kullanıcılar için oluşturulmuş HTML site haritası. Aşağıdaki temel ilkelerin ilk satırını okursanız, Kalite Yönergeleri Google tarafından Web Yöneticileri için sağlanan aşağıdaki noktayı göreceksiniz:

Tavsiye Edilen:  2023 İçin Kodsuz/Düşük Kodlu Uygulama Geliştirme Konusunda Tam Kılavuz

“Sayfaları öncelikle kullanıcılar için yapın, arama motorları için değil.”

Ayrıca, Google’ın Web istenmeyen posta ekibinin başı olan Matt kesiyor. HTML site haritası. Bu, Google’ın SERP’lerde (Arama Motoru Sonuç Sayfaları) iyi sıralanmak için değerli zamanlarını boşluklar bulmakla harcayan web sitesi sahiplerinden ziyade kullanıcı dostu olan ve daha iyi kullanıcı deneyimi sağlayan siteleri sevdiği anlamına gelir.

Birçok web sitesi sahibi, canlı ziyaretçilerin daha fazla içerikle meşgul olmasını sağlamak için her gönderinin sonunda kullanıcılara ilgili gönderiler widget’ı sağlar. Tek bir statik blog sayfasından büyük içerik sayfaları arşivinde gezinmek için benzer şekilde site haritası sayfanıza da bağlantı verebilirsiniz.

SWT Blogger HTML Site Haritasının BlogSpot.com bloglarınızda kullanıma hazır olduğunu duyurmaktan memnuniyet duyuyorum. BloggerSitemapbySWT’nin ana özellikleri aşağıda listelenmiştir:

A) Bu HTML site haritası, blogunuzun tüm yayın başlıklarını bağlantılarla birlikte yayınlanma/son değiştirilme tarihleri ​​ve etiketli etiketleriyle birlikte tablo halinde görüntüler. Ayrıca blogunuzdaki yayınların sayısını da gösterir.

B) Otomatik güncelleme, bu site haritası sayfasının en iyi özelliklerinden biridir, yani gelecekteki tüm blog gönderileriniz otomatik olarak bu site haritasına eklenir. Ek olarak, bu SWT blogger site haritası, duyarlı bir blogger şablonu kullanıyor olsanız bile çalışacaktır.

C) Gönderi Başlıkları, Gönderi Tarihi ve Etiketler adlı Başlıklara kullanıcı dostu bir sıralama seçeneği ekledim. Başka bir deyişle, blog okuyucularınız gönderi başlığını artandan (yani 0’dan 9’a, A’dan Z’ye) azalan (yani 9’dan 0’a, Z’den A’ya) sıralayabilir. Blog yazılarını en yeniden en eskiye doğru sıralayabilir ve bunun tersi de geçerlidir.

D) Blog okuyucularınız, belirli bir etiket/kategori altında dosyalanan tüm gönderileri filtreleyebilir. Bu, canlı ziyaretçileriniz yalnızca etiketli gönderileri görmek isterse (SEO deyin) o zaman SEO etiketiyle etiketlenmiş tüm blog gönderilerini filtreleyebilir. Ayrıca, filtrelenmiş etiketle, yani SEO ile ilişkili blog gönderilerinin sayısını da görüntüler.

Tavsiye Edilen:  Chatbot Platformları: Geliştiriciler ve İş Kullanıcıları

e) Son olarak, fare imlecinizi yazı başlıklarının üzerine getirdiğinizde blog yazılarının parçacıklarını göstermeyi de başardım.

Blogger Bloglarında SWT HTML Site haritası sayfası nasıl oluşturulur?

Bu basit adımlarla blog okuyucularınız ve arama motoru botları için bir HTML site haritası oluşturabilirsiniz.

Aşama 1:
Blogger hesabınıza giriş yapın ve statik HTML site haritası sayfasını eklemek istediğiniz belirli blogun Kontrol Paneline gidin.

Adım 2:
Seçme Sayfalar sol Gezinme çubuğundan ve tıklayın Yeni sayfa.

Aşama 3:
Sayfa başlığını ver “site haritası” alıntı yapmadan ve Yayınla menü butonu. Bu işlem, blog statik site haritası HTML sayfanızı aşağıdaki gibi tam site haritası URL’si ile oluşturacaktır:
http://YourBlogName.blogspot.com/p/site haritası.html

Adım-4:
Açılan pencereden üzerine tıklayın isim bu site haritası sayfasının, sayfa düzenleyicisinin tekrar açılması için. Şimdi, değiştirebilirsiniz başlık tekrar istediğiniz gibi viz. Bir Bakışta Site Haritası ve Tüm Yazıların Arşivi.

Adım 5:
Şimdi, şuraya git: HTML o sayfanın modu ve aşağıdaki kodları yapıştırın. Ayrıca, yayınlamadan önce bu sayfada kullanıcılarınız için bir şeyler yazabilirsiniz.

#swtBPT { arka plan: şeffaf; genişlik: %100; renk: #999; kenar boşluğu: 0 otomatik; dolgu: 5 piksel; } span.swtBPT-MessageBox { ekran: blok; arka plan: #0A6474; renk: #ECF1F4; metin hizalama: merkez; yazı tipi ailesi: el yazısı; yazı tipi boyutu: büyük; } #swtBPT tablosu { genişlik: %100; kenar boşluğu: 0 otomatik; kenarlık: 1em katı #0A6474!önemli; sınır daraltma: daraltma; kenar boşluğu: 0; kenarlık rengi: saydam; } .swtBPT-Başlık-Yazıları, .swtBPT-Başlık-Tarihleri, .swtBPT-Başlık-Etiketleri { dolgu: 1em !important; satır yüksekliği: 1em; metin hizalama: merkez; renk: masmavi; geçiş: tüm .4’ler kolay giriş; } .swtBPT-Başlık-Yazıları { arka plan: #23A596; } .swtBPT-Başlık-Tarihleri ​​{ arka plan: #23AE84; } .swtBPT-Başlık-Etiketleri { arka plan: #18A993; } .swtBPT-Header-Posts:hover, .swtBPT-Header-Dates:hover, .swtBPT-Header-Labels:hover { arka plan: #0A6474; renk: #FAFBFC; } .swtBPT-Başlık-Gönderiler a:link, .swtBPT-Başlık-Gönderiler a:visited, .swtBPT-Başlık-Tarihler a:link, .swtBPT-Başlık-Tarihler a:ziyaret edildi, .swtBPT-Başlık-Etiketler a:link , .swtBPT-Başlık-Etiketleri a:visited { font-size: 1em; metin dönüşümü: büyük harf; metin süslemesi: yok; renk: #fff; yazı tipi ailesi: Georgia, serif; yazı tipi ağırlığı: 800; harf aralığı: 1px; } .swtBPT-Başlık-Gönderiler a:hover, .swtBPT-Başlık-Tarihleri ​​a:hover, .swtBPT-Başlık-Etiketler a:hover { metin-dekorasyon: yok; } tfoot.swtBPT-Sağ, tfoot.swtBPT-Sağ a { arka plan: #0A6474; renk: #FAFBFC; metin hizalama: merkez; yazı tipi ailesi: -webkit-body; yazı tipi boyutu: küçük; } #swtBPT tbody:nth-child(çift) { arka plan: #9FD7D2; renk: #34887E; } #swtBPT tbody:nth-child(odd) { arka plan: #8BD0CA; renk: #34887F; } .swtBPT-PostsTitles, .swtBPT-PostsDates, .swtBPT-PostsLabels { font-size: 88%; dolgu: 10 piksel; geçiş: tüm .3’ler kolay giriş; } .swtBPT-PostsTitles:hover, .swtBPT-PostsDates:hover, .swtBPT-PostsLabels:hover { arka plan: #fff; } .swtBPT-PostsTitles a, .swtBPT-PostsDates a, .swtBPT-PostsLabels a { text-decoration: none; renk: #666; geçiş: tüm .3’ler kolay giriş; } .swtBPT-PostsTitles a:hover, .swtBPT-PostsDates a:hover, .swtBPT-PostsLabels a:hover { color: #f65476; }

SWT Blogger HTML Site Haritası Yükleniyor. Lütfen bekleyin…

Tavsiye Edilen:  Najlepsze kursy blogowania w 2023 r. (ABY POMÓC ROZWIJAĆ I MONETYZOWAĆ SWOJEGO BLOGA)

Nihayet, Yayınla Site Haritası sayfanız ve Keyfini Çıkarın!

Blog kullanıcılarınız için bu HTML site haritası sayfasını oluşturduğunuz için, bu sayfayı blogunuzun her sayfasına, yani her blog gönderisinin sonunda veya üst bilgi/alt bilgi veya kenar çubuğunda vb. bağlamanızı şiddetle tavsiye ederim.